Setari Cookie-uri

Începe toamna cu încălțămintea perfectă!

Perioada vacanțelor e aproape de final, fiind momentul când se produce și switch-ul în modă. Asta înseamnă că tendințele văratice, culorile fierbinți și outfit-urile îndrăznețe vor fi înlocuite de stilul minimalist, simplu și clasic. Dacă îți dorești să-ți pregătești garderoba cum se cuvine pentru venirea următorului sezon, descoperă în paragrafele următoare oferta Deichmann.

În colecțiile de toamnă ale brandului poți avea acces la cele mai populare tendințe ale momentului în materie de încălțăminte, la prețuri extrem de atractive. Analizând oferta Deichmann, am alcătuit o listă perfectă de shopping pentru temperaturile și ținutele sezonului următor, care cuprinde:

  • loafers - piesa care reinventează clasicul. Dacă ești genul de persoană care de fiecare dată optează pentru un stil clasic și minimalist, o pereche de loafers este exact lucrul de care ai nevoie. Aspectul sobru și platforma subtilă sunt feature-uri de care nu te poți lipsi. Se asortează perfect cu o pereche de blugi sau pantaloni din orice material, dar și fuste mini sau rochii maxi - doar să nu uiți de șosetele albe, cât mai lungi cu putință.
  • balerini - o notă în plus de stil. Pentru zilele în care îți dorești eleganță la cote maxime, dar cu efort minim, balerinii sunt soluția. Se potrivesc perfect cu rochiile sau fustele semi-formale sau chiar formale, mai ales dacă optezi pentru o culoare neagră. De asemenea, ca să ai un plus în materie de styling, modelele din gama Deichmann dispun și de o serie de detalii fine care fac diferența - în cazul nostru, modelul preferat are pe întreaga suprafață ștrasuri ce oferă o strălucire de invidiat.
  • ghete - item-ul esențial al toamnei. Ghetele reprezintă una dintre cele mai bune alegeri în materie de styling. Pe lângă aspectul rafinat pe care îl oferă întregului look, acestea accentuează silueta prin platforma pe care o au și culorile tomnatice. O pereche de ghete este ideală pentru zilele spontane în care diminețile la brunch se transformă în seri petrecute alături de prieteni.

Acestea sunt doar câteva dintre articolele pe care trebuie să le integrezi neapărat în garderoba ta pentru sezonul viitor. Dacă ești curioasă să descoperi întreaga gamă, accesează deichmann.com sau vizitează magazinele Deichmann din țară.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.