Setari Cookie-uri

Oana Roman își începe cariera de profesoară! Din toamna, fiica lui Petre Roman le va preda copiilor bunele maniere

Oana Roman are parte de o schimbare radicală în viața sa profesională. Vedeta va îmbrățișa cariera didactică și îi va învăța pe copii bunele maniere.

Oana Roman se pregătește pentru o nouă provocare în cariera sa, de data aceasta pe plan profesional. După ani de apariții în lumina reflectoarelor, Oana a decis să împărtășească experiența și cunoștințele cu o nouă generație, în calitate de profesoară la o școală privată din București. Acest pas semnificativ este îmbrățișat cu entuziasm de către Oana, care vede această oportunitate ca pe o modalitate de a aduce un aport valoros în educația tinerilor.

Cu un zâmbet pe buze și un aer plin de energie, Oana Roman a dezvăluit această noutate în cadrul emisiunii "Star Magazin" de la Antena Stars. De acum încolo, ea va fi profesoară de bune maniere la o școală privată din zona Pipera, iar printre elevii săi se numără și fiica sa, Isabela, care va începe clasa a III-a în această nouă unitate de învățământ.

Citește și:

„Am mutat-o la o școală privată, care se află aici, foarte aproape în Pipera și îmi este și mie mai aproape de casă. Cu această ocazie am hotărât cu directoarea care are această școală că ar fi interesant să aduc și eu un aport și acest aport al meu va fi că voi ține niște cursuri de bune maniere, protocol și etichetă copiilor de acolo, în cadrul unei activități extra curriculare. Le voi explica ce înseamnă politețea, cum trebuie să te comporți în societate, despre cum pui o masă, cum te comporți când te duci în vizită.”, a declarat Oana Roman, la „Star Magazin”, conform spynews.ro.

Decizia de a începe aceste cursuri a fost luată în colaborare cu directoarea școlii, care a văzut în Oana Roman o resursă valoroasă pentru elevii lor. Prin această decizie, Oana își dorește să contribuie la formarea unei generații educate, cu abilități sociale dezvoltate și cu înțelegerea importanței bunei purtări în viața de zi cu zi.

Citește și:

Mai mult decât atât, o dată cu schimbarea din mediul profesional, Oana Roman a decis să o mute și pe fiica sa, Isabella, de la școala de stat unde era elevă. Vedeta a luat această fdecizie fiind nemulțumită de condițiile în care elevii trebuiau să învețe, având în vedere numărul mare de copii.

„Isa a fost până acum la o școală de stat foarte ok, a avut o învățătoare extraordinară pe care o iubim și o respectăm din suflet. Dar tocmai pentru că este o școală bună și căutată, pentru anul viitor sunt extrem de multe clase pregătitoare cu copii foarte mulți veniți cu vize de flotant, drept care nu mai este loc pentru copiii de a III-a și a IV-a în școală. Varianta ar fi fost să învețe după masă, ceea ce părinții nu au fost de acord sau s-a hotărât că ei vor învăța din toamnă în niște containere, în buricul orașului București, în 2023”, a mărturisit Oana Roman, pe InstaStory.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.