Setari Cookie-uri

Oana Zăvoranu a scăpat de executarea silită: Începe să vină și soarele pe strada mea...

Oana Zăvoranu a scăpat pentru moment de executarea silită și a postat un mesaj pe social media, după ce zilele trecute i-a anunțat pe internauți că se confruntă cu mari probleme.

Oana Zăvoranu a scăpat pentru moment de excutarea silită, iar rugăciunile i-au fost auzite! Vedeta s-a prezentat miercuri, 12 iulie, în fața judecătorilor de la sectorul 1 din Capitală și a sperat că va primi o decizie favorabilă. Acest lucru s-a și întâmplat, iar Oana a scăpat de ceea ce îi era mai teamă.

„Admite cererea. Dispune suspendarea provizorie a executării silite ce formează obiectul dosarului de executare nr. 314/2023 aflat pe rolul B.E.J. Chiţescu Eugen Corneliu până la soluţionarea cererii de suspendare a executării silite, formulată în cadrul dosarului nr. 28964/299/2023. Fără cale de atac. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei, astăzi, 12.07.2023”, se arată în decizia instanței, potrivit portal.just.ro.

Citește și:

Actrița a fost bucutoasă de decizia instanței și a ținut să facă câteva declarații în mediul online. Oana Zăvoranu i-a mulțumit lui Dumnezeu pentru că lucrurile au căpătat o întorsătură favorabilă pentru ea.

„Iisus-ul meu bun și frumos, îți mulțumesc pentru ziua de azi. Îți mulțumesc că m-ai auzit. Îți mulțumesc că nu m-ai lăsat nici azi să cad. Îți mulțumesc că mereu vii exact când am cea mai multă nevoie de tine. Azi, cu ajutorul lui Dumnezeu și al câtorva suflete care s-au rugat sincer și intens, am învins după mult timp. Începe să vină și soarele pe strada mea. Încet, dar sigur”, a scris Oana Zăvoranu pe Instagram.

Mesajul care i-a speriat pe internauți

În urmă cu câteva zile, Oana Zăvoranu a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, aproape de miezul nopții. Actrița le-a împărtășit internauților că trece prin momente foarte grele și că are nevoie de o minune în viața ei.

Citește și:

„Mâine și poimâine am nevoie de o minune în viața mea. E parte din cutremurul ce îl traversez de vreun an, nu vorbesc nimic, ci doar mă zbat să înving tot ce alții vor să abată asupra mea din răutate, inferioritate, frustrare, furt, hoție și parșivitate. Dar Dumnezeu mereu ascultă rugăciunea celui nevinovat și îl ajută. Atunci când ceva nu mai ține sau nu mai poate fi rezolvat de om, rezolvă EL. Te iubesc Doamne, simt și știu că așa cum nu m-ai lăsat niciodată să cad în prăpastia pregătită de dușmani, nu ai să mă lași nici acum. Tu mă vei salva miraculos, așa cum faci cu mine de obicei, când știi Tu că mi-am învățat lecția și toți îmi sunt potrivnici pe nedrept. Te iubesc Apărătorul meu!”, a transmis Oana Zăvoranu pe Facebook.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.