Setari Cookie-uri

Primark lansează colecția Night în colaborare cu Rita Ora, inspirată de atmosfera festivă a finalului de an

În noiembrie, Primark lansează Night, cea de-a doua colecție Rita Ora x Primark, inspirată de atmosfera festivă a finalului de an;

După lansarea parteneriatului global cu Rita Ora, superstar și fashion icon, retailerul internațional de modă Primark anunță lansarea celei de-a doua colecții Rita Ora x Primark, denumită Night, care anticipează atmosfera festivă a finalui de an.

Inspirată din stilul personal al Ritei și fashion glam-ul renumitului Studio 54 din Manhattan, plus moda rockstar de la sfârșitul anilor 70/începutul anilor 80, colecția de seară cuprinde piese vestimentare statement, cum ar fi trench-urile cu imprimeu de șarpe, pantalonii din denim decorați cu pietre, rochiile din lamé cu accente metalice și gențile satinate.

Muzica disco a fost un alt reper important în definirea colecției, reușind să adauge accente expresive și pline de personalitate ținutelor. Detaliile fine, cum ar fi volanele, vinilurile lucioase, texturile din plasă și dantelă semi-transparentă, împreună cu elemente contrastante, adaugă o notă cool și extrem de versatilă.

Citește și:

Asemenea primei colecții și aceasta a fost concepută de Primark și Rita, alături de Jawara Alleyne, un tânăr designer londonez, și Pippa Atkinson, stilista artistei. Colecția cuprinde piese vestimentare care se pot transforma cu ușurință în articole basic atemporale, ideale pentru orice garderobă și care vor rămâne în topul preferințelor mai mult timp.

În legătură cu acest parteneriat, Rita Ora a declarat:Colaborarea cu Primark și faptul că împreună reușim să dăm viață viziunii noastre comune, reprezintă pentru mine un vis împlinit. Îmbinând creativ pasiunea mea pentru modă, am realizat piese vestimentare unice, care sperăm să fie purtate cu plăcere. M-a bucurat succesul primei colecții și sunt foarte încântată să o prezint pe următoarea, care reprezintă o nouă etapă a călătoriei noastre, lansată chiar în pragul sărbătorilor. Pentru mine, acest sezon înseamnă să petrec timp alături de cei dragi, dar și să ies seara în oraș. Sper ca această nouă colecție să inspire și să aducă oamenilor bucurie de sărbători.”

Citește și:

Mary Lucas, Trading Director, Primark a declarat „Aștept cu multă nerăbdare să prezentăm clienților această a doua colecție, având ca reper reacția pozitivă incredibilă de la prima lansare. Articolele sunt perfecte pentru această perioadă a anului când intrăm în atmosfera festivă a finalului de an. În plus, piesele create reflectă stilul elegant al Ritei și pasiunea pentru accentele strălucitoare, care ne pot schimba starea de spirit pe parcursul lunilor de iarnă reci și mohorâte.”

John Mc Cormack, Trend Lead, Primark a declarat: „Colaborarea cu Rita și cu echipa ei a fost o experiență extraordinară. De fiecare dată când ne întâlnim, ideile devin din ce în ce mai bune și astfel putem crea o colecție și mai captivantă. Adevărata provocare a fost selectarea pieselor pe care să le includem în colecție, deoarece au fost atât de multe idei incredibile, pur și simplu imposibil de cuprins în totalitate.

Citește și:

Ședința foto pentru promovarea colecției a avut loc într-un studio din Los Angeles.

Colecția de seară Night, semnată de Rita Ora x Primark, va fi disponibilă în toate magazinele Primark din cele 16 piețe începând de marți, 7 noiembrie. Accesând website-ul Primark, clienții vor putea verifica disponibilitatea produselor preferate cu ajutorul verificatorului de stocuri, înainte de a se îndrepta spre magazinul lor preferat.

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.