Setari Cookie-uri

Trenduri inspirate din pasiunea pentru modă la The Wardrobe Project by Băneasa Shopping City

Explorează pasiunea pentru modă prin „The Wadrobe Project” by Băneasa Shopping City, unde până pe 31 martie, noile colecții SS'24 aduc cu ele o explozie de culori, texturi, stiluri noi și piese must-have pentru garderoba oricărei fashioniste.

Fie că-ți dorești outfituri Instagramabile sau vrei să dai un refresh garderobei tale, aici vei găsi cu siguranță atât piese îndrăznețe, care mizează pe combinații de texturi și culori, cât și itemuri pentru ținute minimaliste și timeless, care îți vor deschide noi orizonturi în viitoarele sesiuni de shopping. Lasă pasiunea pentru modă să dicteze stilul ținutelor tale din acest sezon.

Spice in the City & Mix & Match Versatility

Trendul se concentreză pe adăugarea de elemente îndrăznețe și inovatoare ținutelor urbane, cotidiene, pornind de la piese versatile, ușor de mixat și asortat în diferite combinații, pentru a obține un look autentic. Mix & match încurajează combinațiile stilistice neașteptate între piese clasice și moderne. Outfiturile de bază capătă noi valențe atunci când sunt mixate cu piese cool, definite de îmbinări inedite între texturi, culori și imprimeuri îndrăznețe, creând astfel ținute fresh, originale, pline de personalitate.

Ținute Effortless & Ținute Corporate Cool

Explorează două stiluri distincte, fiecare având caracteristici și scopuri diferite în contextul modei. În ceea ce privește ținutele effortless, pasionații de modă se concentrează pe crearea unor outfituri aparent simple, dar rafinate și elegante, care emană relaxare și confort, fără a compromite stilul sau impactul vizual. Ținutele corporate pot fi cool, iar trendsetterii îți vor arăta cum poți crea astfel de look-uri pentru birou sau întâlniri de afaceri. Costume elegante sau cămăși ori sacouri accesorizate cu bijuterii discrete și pantofi cu Kitten Heels sunt doar câteva dintre piesele de bază care transmit încredere, autoritate și stil într-un mediu business și pe care le regăsești în noile colecții SS'24.

Weekend Vibes

Descoperă ținute care să reflecte atmosfera relaxată, plină de stil și energie pozitivă a sfârșitului de săptămână. O temă complexă, care abordează stilul prin perspectiva diferitelor activități de weekend: casual Friday, stylish & bold Saturday pentru brunch-ul din inima orașului sau plimbările relaxante prin parc. Colecțiile SS'24 îți pun la dispoziție numeroase opțiuni pentru a crea aceste ținute comfy & chic, care includ piese confortabile, dar în trend, precum jeanși lejeri, tricouri grafice, cămăși cu croiuri interesante, rochii și fuste midi, accesorii statement și sandale cu toc.

Must-Have Pieces

Prezintă o analiză detaliată a elementelor esențiale care ar trebui să se regăsească în garderoba fiecărei persoane, piese definite prin calitate și versatilitate, care sunt extrem de importante în crearea unui look complet și stilat. În cadrul evenimentelor din Băneasa Shopping City poți afla care sunt piesele de bază pe care fiecare persoană trebuie să le aibă în garderobă și care ulterior, prin combinațiile potrivite, pot fi adaptate cu ușurință oricărei ocazii și revitalizate stilistic.

Stilul este o formă de exprimare a personalității tale, iar „The Wardrobe Project” îți pune la dispoziție un spațiu special amenajat pentru a-ți contura un look autentic, reprezentativ stilului și pasiunilor tale. Alătură-te comunității pasionată de modă și bucură-te de experiențe memorabile în Băneasa Shopping City pe tot parcursul campaniei The Wardrobe Project, gândită și creată special pentru tine.

Pentru mai multe detalii și informații despre cum poți să participi la sesiunile de styling, vizitează site-ul oficial https://baneasa.ro/ro și urmărește contul de Instagram Băneasa Shopping City. Descoperă-ți și hrănește-ți pasiunea în fashion la „The Wardrobe Project”!


Kudika
25 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.