Setari Cookie-uri

Celulita: tratamente soc (P)

Cele mai mici preturi de pe piata pentru tratamente anticelulita!

Niciodata nu este prea tarziu sa incepem o terapie anticelulitica si de remodelare corporala... Slabirea intensiva, remodelarea corporala si atenuarea celulitei sunt strans legate intre ele, asa incat, orice centimetru pierdut din circumferinta corpului conduce la o diminuare a celulitei.

Exista tratamente potrivite in functie de tipul de celulita si stadiul acesteia. Afla mai intai care este tipul de celulita pe care il prezinti si apoi, care este tratamentul adecvat. La Perfect Contur, diversitatea serviciilor, calitatea acestora si reducerile importante iti garanteaza rezultate vizibile, de durata fara cheltuieli majore.

Mai mult, vei afla cum poti purta haine cu doua numere mai mici in mai putin de o luna!

Ce este celulita ?

Vom incepe cu termenul 'CELULITA>>, care desi este prezent in mod frecvent in limbajul comun , este folosit la mod impropriu din cauza ca pare a indica ,asemenea tuturor termenilor medicali ce sfarsesc in 'ita>>, un proces inflamatoriu, cu toate ca avem de-a face cu o patologie de tipul degenerarii fibroase.Tesutul afectat de celulita este tesutul conjunctiv al dermei si cel subcutanat ;tesutul adipos (gras) este implicat in mare parte doar ca urmare a dezvoltarii 'celulitei>>.

Celulita initiala: invadeaza vaste suprafete ale corpului ; de preferinta regiunile inghinale si abdominale si partea interioara a bratului si a axilei. Localizarile sunt imbibate de apa si au contururi vagi .

A. Celulita initiala

Pentru tratarea acestui tip de celulita (celulita initiala - grad 1,2), va facem urmatoarea oferta, care contine tratamente care realizeaza drenaj limfatic, remodeleaza, diminueaza aspectul de coaja de portocala( celulita), diminueaza stratul adipos, intinde si hidrateaza pielea .

1)Super Oferta PerfectContur: Garantat cele mai mici preturi de pe piata!!!!

10 electrostimulari(45')+5 fast slim(15')=110ron

2)Tratamente efectuate la tunelul cu raze infrarosii:

10 impachetari “FITOGEL C” (1 zona) -250 ron
10 impachetari namol extraforte “Fango”-250 ron
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.