Setari Cookie-uri

Săpunurile solide APIVITA – un must have pentru rutina de îngrijire și de înfrumusețare

Tu din ce tabără faci parte? Săpun lichid sau săpun solid? Pe care îl alegi? Uite, noi ne declarăm fani convinși ai săpunurilor clasice, solide. Și iată și ce pledoarie pro avem în favoarea acestora.

CP

Acestea sunt un mix de ingrediente naturale și organice și au la bază plante din flora Greciei, precum și prețioase extracte apicole. Da, săpunurile solide sunt un panaceu pentru piele și au toate motivele să devină de nelipsit din rutina ta zilnică de înfrumusețare.

Excelente pentru curățare, hidratare, revigorare sau exfoliere, săpunurile naturale APIVITA au devenit pe bună dreptate un must-have pentru rutina de înfrumusețare. Combinând tradiția străveche și metodele moderne, alături de ingrediente naturale premium, APIVITA prezintă o linie de săpunuri naturale pe bază de uleiuri, extracte prețioase, flori și plante medicinale, pentru a dezvolta sinergii noi și originale de texturi și mirosuri.

În acest sens, APIVITA oferă soluții naturale și eficiente de înfrumusețare, îmbogățite cu ingrediente puternice din stup și flora grecească, produse ale căror formule sunt potențate de cele mai recente inovații științifice. Fiecare dintre formulele cosmetice ale brandului este o expresie a frumuseții, la care se alătură proprietățile terapeutice ale produselor apicole precum propolis, lăptișor de matcă și miere.

Citește și:

Puterea magică a săpunurilor naturale APIVITA se datorează ingredientelor puternice din stup și flora grecească, dar și uleiurilor de palmier și cocos, aflate la baza fiecărui preparat. Fiecare săpun are propria sa notă și aromă și integrează în formula sa extracte organice, uleiuri esențiale și uleiuri vegetale. Săpunurile solide APIVITA curăță delicat mâinile, fața și corpul, protejând împotriva deshidratării și respectând PH-ul pielii. NU conțin grăsimi animale, parabeni, sls, propilen glicol, ftalati, PCM, NM.

Gama de săpunuri naturale APIVITA este compusă din 6 săpunuri solide, fiecare având o acțiune specifică:

SĂPUN NATURAL SOLID CU PROPOLIS este primul produs creat de APIVITA, și are o acțiune antiseptică de curățare a pielii feței și corpului, grație uleiului esențial de cimbru organic, fără a provoca deshidratare. În plus, reglează și excesul de sebum. Este ideal pentru pielea grasă, predispusă la acnee sau pentru a fi folosit după bărbierit. Acesta produce o spumă bogată care curăță în profunzime și protejează de efectele adverse ale mediului înconjurător; propolisul asigură o acțiune antiseptică ușoară și asigură o igienă adecvată a pielii.

Citește și:

SĂPUN NATURAL SOLID CU MUȘEȚEL este extrem de apreciat grație extractelor organice de mușețel și miere. El are un efect extrem de calmant, curăță delicat pielea sensibilă a feței și/sau a corpului, oferindu-i în același timp catifelare și hidratare. Uleiul esențial de lavandă organică protejează și combate iritațiile, contribuind la refacerea pielii. Acest săpun este ideal pentru copii și pentru pielea sensibilă, în general, fiind potrivit pentru utilizare atât pe față, cât și pe corp.

SĂPUN NATURAL SOLID CU MĂSLINE are o bază extrem de hidratantă și de hrănitoare, formată din 100% ulei de măsline cu concentrație mare de acizi grași. Acest săpun menține hidratarea naturală a pielii și curăță delicat; extractul organic de miere asigură o acțiune de catifelare și de calmare, păstrând pielea hidratată cu ajutorul uleiului esențial de mușcată organică. Produsul este potrivit pentru tenul uscat, corp și mâini.

Citește și:

SĂPUN NATURAL SOLID CU MIERE are o bază din glicerină, ulei de palmier și ulei de cocos. Acest produs beneficiază de o textură catifelată, curăță și menține hidratarea naturală a pielii, oferind o senzație de bine și de relaxare datorită parfumului său unic.

Uleiul esențial de lavandă organică, prezent în compoziția acestui săpun, protejează și combate iritațiile, în timp ce contribuie la refacerea pielii; extractul de iasomie oferă atribute relaxante și calmante.

SĂPUN NATURAL SOLID CU IASOMIE este un produs un săpun delicat, care curăță eficient, catifelează și menține hidratarea naturală a pielii. În plus, acesta oferă o stare de bine și de relaxare datorită parfumului său floral.

SĂPUN SOLID CU PIPER ȘI TRANDAFIR este un produs wow. Are un aspect impresionant, transparent, cu granule, care curăță, exfoliază și tonifică pielea, constituind un pas necesar în procesul de fermitate și de combatere a celulitei.

Citește și:

Acest tip de săpun îndepărtează celulele moarte, stimulează microcirculația și îmbunătățește textura pielii; extractul de trandafir și uleiul de trandafir organic oferă hidratare și revigorare în profunzime; uleiul esențial de piper negru are efect de încălzire, îmbunătățește tonusul muscular și combate celulita; boabele de mac și luffa contribuie la exfoliere.

Toate produsele provin din agricultura biologică și sunt testate dermatologic.

Produsele APIVITA se găsesc online și în lanțurile de farmacii.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.