Setari Cookie-uri

Carmen Grebenișan, despre chinurile prin care a trecut la Survivor România: Primesc comentarii că-s grasă și-s plină de celulită

Carmen Grebenișan, despre chinurile prin care a trecut la Survivor România, dar mai ales despre kilogramele în plus cu care s-a întors din Republica Dominicană și despre comentariile răutăcioase pe care le-a tot primit!

Carmen Grebenișan a fost una dintre vedetele care, în sezoanele anterioare, a acceptat provocarea de a participa la Survivor România, fără a avea nici cea mai mică idee în legătură cu ceea ce avea să i se întâmple acolo. Blondinei i-a plăcut ideea, a fost o reală provocare pentru ea, doar că trupul ei nu s-a putut adapta atât de ușor condițiilor în care ea și colegii ei trăiau în jungla din Republica Dominicană, suferind astfel mai multe transformări.

Ei bine, influencerița nu doar că s-a chinuit în cele câteva luni de concurs și chiar lupta pentru a aduce puncte echipei, dar s-a confruntat și cu kilogramele în plus. În timpul filmărilor nu s-a preocupat foarte tare de acest aspect, adevăratele probleme începând să apară odată cu întoarcerea în țară. A fost un real chin pentru ea, iar recent le-a făcut mai multe dezvăluiri fanilor din mediul online.

Citește și:

Citește continuarea pe 9news.ro.

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.