Setari Cookie-uri

Extensii: pro sau contra

Vizitele la coafor si medic sunt uneori pline de emotii: stii cum arati la sosire, dar la plecare risti sa ai parte de o surpriza, cateodata, neplacuta. Cate nu ati plecat dezamagite din cauza stilistei care nu v-a ascultat si a tuns prea multi centrimetri din parul, odata, lung si matasos? In aceste cazuri disperate, extensiile de par pot reprezenta solutia salvatoare.

Vizitele la coafor si medic sunt uneori pline de emotii: stii cum arati la sosire, dar la plecare risti sa ai parte de o surpriza, cateodata, neplacuta. Cate nu ati plecat dezamagite din cauza stilistei care nu v-a ascultat si a tuns prea multi centrimetri din parul, odata, lung si matasos? In aceste cazuri “disperate”, extensiile de par pot reprezenta solutia salvatoare.

extensii eva longoria Extensiile au devenit populare datorita vedetelor care apeleaza la ele de fiecare data cand pasesc pe covorul rosu. Jessica Simpson, Halle Berry, Paris Hilton sau Eva Longoria sunt doar o parte dintre celebritatile care “triseaza” la fiecare aparitie in public.

Ca orice produs cosmetic, extensiile de par au impartit stilistii in 2 tabere: pro sau contra.

Argumente pro:

Extensiile de par reprezinta cea mai buna modalitate de a-ti schimba look-ul total in doar cateva ore.

Parul folosit pentru extensii este natural si netratat chimic; poate fi vopsit si coafat dupa bunul plac al clientei.

Nu exista restrictii in coafarea sau prinderea parului: de la bucle mari, cocuri sau coada de cal, orice este permis.

Pretul unei mese este relativ mic: intre 5 si 15 ron bucata.

Singurele extensii care nu afecteaza parul natural sunt cele care se prind cu cleme la baza scalpului si reprezinta varianta ideala pentru show-urile de moda: Victoria’s Secrets, Versace sau Cavalli.




Procesul de aplicare al meselor nu este dureros si dureaza cateva ore, intre 3-6 ore, in functie de numarul suvitelor ales. De asemenea, ele nu trebuie prinse foarte tare de scalp.

Argumente contra:

Exista extensii de par care nu sunt din par natural, ci din mese sintetice. Daca optati pentru acest tip de mese, nu este indicat sa folositi placa de intins parul sau drotul pentru ca exista riscul de a topi siliconul care prinde extensiile de radacina parului dvs. natural. Folosirea foehnului este mai potrivita.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.