Setari Cookie-uri

Adelina Pestrițu, petrecere spectaculoasă cu tematica Barbie, pentru fiica ei. Micuța Zenaida a împlinit 5 ani

Adelina Pestrițu a sărbătorit-o în acest weekend pe fiica ei, Zenaida, printr-o petrecere demnă de filme. Tematica a fost Barbie, iar micuța care a împlinit 5 ani a avut parte de un tort spectaculos.

Adelina Pestrițu a organizat o petrecere spectaculoasă pentru a celebra ziua de naștere a fiicei sale, Zenaida, care a împlinit 5 ani pe 3 august. Cu o temă specială inspirată de lumea Barbie, evenimentul a fost decorat în nuanțe de roz, iar micuța Zenayda a fost extrem de încântată de toate surprizele pregătite de părinții ei.

Petrecerea a început cu o intrare impresionantă, decorată cu multe baloane roz, iar covorul pe care invitații au pășit a fost în aceeași nuanță. Adelina Pestrițu a avut grijă ca totul să fie perfect și ca fiica sa să se bucure de momente de neuitat alături de prietenii săi. La petrecere, micuții au avut parte de un candy bar cu tematica Barbie și un salon de înfrumusețare unde au putut experimenta diferite look-uri. Fetițele au avut codițe împletite cu extensii roz, iar băieții și-au colorat părul cu spray, toți transpunându-se în lumea magică a păpușilor Barbie.

Citește și:

Momentul tortului a fost mult așteptat, mai ales că acesta a avut patru etaje și a arătat cu adevărat spectaculos. Atmosfera a fost completată de un impresionant foc de artificii, care a adăugat un strop de magie și farmec aniverării micuței.

Zenaida a purtat o rochiță superbă, care a transformat-o într-o adevărată mică prințesă, iar Adelina Pestrițu a ales o rochie în nuanță de roz și sandale asortate pentru a se potrivi tematicii petrecerii. Întreaga atmosferă a fost plină de bucurie și zâmbete, iar invitații s-au simțit minunat, drept dovadă imaginile potate pe social media.

Adelina Pestrițu a transmis un mesaj emoționant fiicei sale în ziua aniversării și i-a tranmis că o iubește necondiționat și că îi va fi mereu aproape.

Citește și:

„La mulți ani, Zeny! Viața îți poate aduce multe provocări, dar întotdeauna să-ți amintești că ești mai puternică decât te gândești, mai bună decât crezi și mai iubită decât îți imaginezi. 👨‍👩‍👧 Vom fi mereu lângă tine să te susținem și să te protejăm cu orice preț.
Cu multă iubire, mama și tata 🤍”, a transmis Adelina Pestrițu, pe Instagram.

Vizionare placuta


Kudika
7 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.