BUZE INDRAZNETE - Eleganta conturata
“Buze indraznete” este o tendinta prin care culoarea plina revine in forta. Este un manifest al elegantei si puterii, un semn al sofisticarii, al fortei femeii. Trebuie sa stii sa porti un astfel de machiaj al buzelor, care se realizeaza pe un ten perfect.
Ochii, aproape deloc machiati, au sprancenele periate foarte bine, arcuite, corectate si conturate cu creion in nuante deschise si o tusa de fard maro. Arcul sprancenei este rotunjit, dand un aspect cald, bland, fetei.
Uneori, pentru a da o nota de forta, pentru fardul de ochi se folosesc culori mate, clasice si elegante – alb sau bleu puternic – care pot fi purtate ziua. Acestea se aplica pe pleoapa superioara, pana in pliul arcadei. Apoi, pana in spranceana, se contureaza cu nuante neutre. Unghiul intern poate fi machiat pentru stralucire cu un strop de culoare foarte luminoasa: bej, alb sau auriu.
Buzele se contureaza in nuanta rujului, imediat pe langa conturul natural. Forma este foarte armonioasa si, desi este foarte lucrata, nu se exagereaza. Pentru un efect accentuat, rujul se aplica cu pensula, apoi buzele se pudreaza, si se aplica din nou ruj. Nuantele folosite pentru ruj: orange, fuchsia, rosu corai, trandafiriu.
Machiaj intalnit in colectiile: Louis Vuitton, Dolce and Gabbana, Bottega Veneta si Miu Miu.
Credite foto:P&G Beauty - Bottega

50 de coafuri si tunsori in tendinte pentru ANUL 2017
3 sfaturi pentru machiajul perfect la birou in toamna/iarna 2016-2017
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: