Setari Cookie-uri

Advertorial Noile tendințe sport în colecția Reebok de la CCC

Cea mai recentă colecție Reebok este un răsfăț pentru fanii stilului sport! CCC, unul dintre cei mai mari distribuitori Reebok din Europa, oferă cea mai mare selecție de produse ale brandului emblematic.

Oferta include modele atemporale de sneakers în tendințe, cu prețuri începând de la doar 199,99 RON, precum și genți sport, rucsacuri și valize.

Colecția variată Reebok de la CCC este o combinație între clasic și modern. Vei descoperi modele durabile, atemporale, precum perechea iconică Reebok COURT. Acești pantofi sport subțiri, albi și plați, cu cusături care le conferă un aspect vintage, sunt printre cele mai populare modele Reebok.

Fanii pantofilor sport cu un design mai dinamic ar putea fi interesați de modelele JOGGER și RIDER. Acestea sunt inspirate de pantofii de alergare, cu o formă simplă și un logo contrastant. Modelul BASKET, ceva mai masiv, este un tribut adus stilului de baschet cu care brandul este strâns asociat.

Rucsacurile confortabile, gențile practice pentru talie și gențile sport sunt o completare excelentă pentru stilurile casual, de zi cu zi. Modelele Reebok din colecția disponibilă la CCC sunt clasice, cunoscute de ani de zile. Combinația alb-negru dominantă în colecția de încălțăminte a fost asortată cu nuanțe vii și vizibile în selecția de rucsacuri. Pe lângă albastru și maro cald, mai sunt la modă și nuanțele de argintiu și Peach Fuzz, un portocaliu delicat, piersică, culoarea anului 2024.

În plus, oferta de valize Reebok include dimensiuni de cabină și modele mai mari pentru călătorii lungi. Poți beneficia și de 20% discount la un produs selectat din categoria genți, rucsacuri și valize atunci când achiziționezi o pereche de încălțăminte. Oferta este disponibilă în limita stocului disponibil.

Sesiunea foto a colecției CCC îmbină tendințele, stilul de viață și sportul, adică trei elemente care reprezintă brandul Reebok. Modelele de renume mondial Zelda Smyth și Noa Indigo Blaaker au apărut alături de modelul polonez apreciat de lumea modei - Dominik Sadoch.

Colecția nouă Reebok este disponibilă în magazinele CCC, în aplicație și pe ccc.eu.


Kudika
12 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.