Pometi imbujorati
Proeminenti si “dinamici” ca aparitie, pometii au constituit elementul central in jurul caruia s-au concentrat make-up artistii in sezonul toamna-iarna 08-09. Frumosi, plini de culoare, “imbujorati”, uimitori, “intriganti” - pometii sunt noutatea absoluta a sezonului. In prezentarile D&G, Cavalli, Anna Sui, Y3 si Luis Vuitton, pometii au evocat plimbarile la tara, sub soarele torid, sau zilele reci de toamna. Pentru a crea un look proaspat si tineresc, fardul e aplicat intr-o varianta interesanta, nu doar pe pometi, ci si pe frunte. Efectul e o combinatie neasteptata de drama si romantism.
Pentru realizarea acestui machiaj, fardul de obraz se aplica usor ascendent, pe un ten perfect. Nota finala trebuie sa creeze un efect de imbujorare naturala, sanatoasa si stralucitoare. Foarte importanta este aplicarea blushului si pe tample si frunte, pentru a obtine un machiaj ce aminteste de zilele toride.
Restul fetei ramane “neutra”: ochii au umbre usoare, buzele sunt in nuante nude sau florale, sprincenele sunt corectate si ingrosate spre medie, toate ajutand la creearea unui look plin de prospetime.
Machiaj intalnit in colectiile: Roberto Cavalli, Anna Sui, Y3 si D&G


50 de coafuri si tunsori in tendinte pentru ANUL 2017
3 sfaturi pentru machiajul perfect la birou in toamna/iarna 2016-2017
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: