Setari Cookie-uri

Beauty News

Ca in fiecare luna, Kudika te tine la curent cu ultimele noutati in materie de frumusete! Afla astazi care sunt noutatile in frumusete pentru luna mai!

Somerset- Pentru o piele pe care sa o poti saruta cu placere!
Nu-i asa ca iti doresti ca pielea iubitului tau sa fie atat de fina incat sa o poti saruta tot timpul?
Sigur ca da! Mai ales atunci cand este proaspat barbierita…
Acum au venit si in Romania produsele revolutionare ale David Somerset Skincare Company, Henley-on-Thames, England.
Linia de ingrijire uleiuri de la Somerset cuprinde 4 produse:
Ulei de barbierit extra senzitiv reparator (piele sensibila), special conceput pentru persoanele cu o piele sensibila si dedicat celor nevoiti sa se rada mai des; hidrateaza si protejeaza pielea. Contine: Aloe Vera, ulei de jojoba, ulei de seminte de macese ciliene , bisabolol brazilian si extras de musetel.
Ulei de barbierit original revigorator (piele normala), special conceput pentru persoanele cu piele si fir de par normal; hidrateaza si portejeaza pielea. Ingrediente: Aloe Vera, levantica frantuzeasca, rosmarin, tea tree, scortisoara, borage , bisabolol brazilian organic si extras de musetel.
Ulei de barbierit pentru “fir de par gros”cu efect protector (toate tipurile de piele ), este special conceput pentru persoanele cu fir de par gros, greu de barbierit si dedicat celor nevoiti sa se rada mai des; hidrateaza si protejeaza pielea. Ingrediente: ulei de levantica frantuzeasca, tea tree, scortisoara, peppermint, eucalipt, musetel, borage, bisabolol brazilian organic si extras de musetel.
Ulei de barbierit pentru uzul feminin, special conceput pentru aplicarea pe picioare, subrat si zonele intime ale femeilor; hidrateaza si protejeaza. Contine Aloe Vera ce are rolul de a repara, hidrata si reviatliza pielea.
Pret recomandat 18 ron
Produsle liniei Somerset se gasesc in lanturile de farmacii si magazinele specializate de produse cosmetice.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.