Ce conteaza intr-o relatie: dragostea, momentele petrecute impreuna, banii, aspectul fizic, sa ai un loc de munca bine platit sau o cariera de succes? Afla de la specialisti care sunt acele lucruri importante in cuplu, din materialul de mai jos.

Iubirea pasionala duce sau nu la relatii longevive?

foto interior si prima pagina: baharhun Shutterstock

Editorii Bustle au adunat parerile celor mai buni specialisti – experti in relatii de cuplu, psihoterapeuti, consilieri in relatii si psihologi clinicieni -, pentru a afla ce conteaza intr-o relatie.

Desigur, pentru ca relatia de cuplu fericita sa dureze in timp, este necesar ca ambii parteneri sa aiba valori comune. Aceleasi perspective in religie, credinta, sex, bani; aceleasi puncte de vedere cu privire la felul in care amandoi vedeti viata si lumea va ajuta sa construiti o relatie compatibila. Descopera mai jos si alte lucruri importante in cuplu, asa cum le-au descris specialistii.

Ce conteaza intr-o relatie? Pai, relatia in sine…

Cand intri intr-o relatie, crezi ca ea implica doar doi oameni: tu si partenerul tau. Terapeutii spun ca exista o treia entitate de care sa ai grija si pe care sa o hranesti: relatia in sine. Orice relatie presupune efort si iubire.

Citeste continuarea pe AndreeaRaicu.ro

Granini sarbatoreste 50 de ani cu sute de povesti de iubire
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta