Setari Cookie-uri

Gina Matache a acceptat relația fiicei sale, Oana, cu Radu Siffredi: Voi încerca să rezolv chestiunea în alt mod...

După un scandal de proporții, Gina Matache a revenit la sentimente mai bune față de noul iubit al Oanei. Mama Deliei l-a acceptat pe Radu Siffredi, chiar dacă, în continuare, nu este mulțumită de alegerea fiicei sale.

Gina Matache a răbufnit în mediul online, atunci când fiica ei, Oana, a ales să divorțeze de tatăl copiilor ei și să înceapă o nouă relație cu Radu Siffredi. Noul iubit al Oanei nu este deloc pe placul Ginei Matache, care a încercat cu orice preț să îl alunge de lângă fiica sa.

Timpul a trecut, iar relația dintre Oana și Radu continuă la fel de frumos ca la început. Gina Matache a primit numeroase critici pentru ironiile aduse în mediul online față de noul partener al Oanei, însă, acum, ea a acceptat situația. Chiar dacă în continuare nu este mulțumită de bărbatul alături de care fiica sa a ales să trăiască, Gina Matache a acceptat faptul că nu poate schimba prezentul.

„Am decis să nu mă mai bag în nimic. Nu pot fi supărată pe copilul meu pentru totdeauna. Dincolo de ceartă lumea trebuie să știe că e copilul meu.
Și oricine e părinte, știe foarte bine că supărarea vine și pleacă, nu poate exista pe termen lung! Nu vreau să intru cu bocancii în viața copilului meu, oricare ar fi el! Să-și trăiască fiecare viața, așa cum crede el că e mai bine pentru el!”, spus Gina Matache, conform Playtech.

Citește și:

Gina Matache, alături de fetele sale

Indiferent de ce decizii vor lua în viață fiicele sale, Gina Matache este decisă ca de acum înainte să le fie alături. Ea a decis să ia fiecare lucru pas cu pas și să le susțină necondiționat pe Oana și pe Delia.

„Fetele mele știu că atunci când vor avea probleme sau vor avea nevoie de ajutorul părinților lor, ușa mea le va fi mereu deschisă.

Așa că, atunci când va fi cazul, voi fi pregătită să le ajut! Nu sunt numai zile senine în viața omului. Dacă totul ar fi roz, cine știe, poate am ajunge tot la concluzia că nici așa nu e bine. Așa că am decis să iau vremurile așa cum vin. Cum o vrea Dumnezeu, așa să fie! Momentan, sunt bine!”, a spus Gina Matache, potrivit sursei citate mai sus.

Ea a înțeles faptul că Oana este responsabilă pentru viața sa și că nu are cum să intervină în deciziile pe care le ia. Deși nu îl are la suflet pe Radu Siffredi, artista acceptă tot ceea ce o face fericită pe fiica sa.

Citește și:

„Dacă nu-mi place compania anumitor persoane, voi încerca să rezolv chestiunea în alt mod. Nu asta este ceea ce contează, ci faptul că copiii au viețile lor, pe care doar ei le trăiesc așa cum vor înțelege ei că e mai bine pentru fiecare! În rest, trebuie să știți că sunt la fel de mândră de fiecare dintre fetele mele! Fără niciun fel de deosebire!”, a mai declarat Gina Matache.

Vizionare placuta


Kudika
22 Mai 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.