Setari Cookie-uri

Daniela Crudu, din nou însărcinată: Cum arată bruneta însărcinsată în 25 de săptămâni

Daniela Crudu este în culmea fericirii! Bruneta este însărcinată pentru a doua oară și, peste puțin timp, ea va deveni mămică de băiețel.

Vestea că Daniela Crudu este însărcinată pentru a doua oară a uimit pe toată lumea, mai ales că fosta asistentă tv nu a planificat această sarcină.. După ce a adus pe lume o fetiță sănătoasă în mai 2023, acum se pregătește să devină mămică de băiețel, fiind în săptămâna a 25-a de sarcină. Deși în trecut era constant în lumina reflectoarelor, Daniela Crudu și-a redus aparițiile publice de când și-a întemeiat o familie, iar fotografiile cu burtica de gravidă sunt rare.

Invitată recent într-o emisiune, bruneta s-a afișat cu o rochie albastră care i-a pus în evidență silueta și burtica în creștere, dezvăluind că este însărcinată de 25 de săptămâni.

A post shared by ⚜️Daniela Crudu⚜️ (@daniela_crudu_official)

Citește și:

Prima experiență în calitate de mămică nu a fost lipsită de provocări pentru Daniela. Ea a născut prematur la 36 de săptămâni, însă micuța Daiana Maria a fost sănătoasă și nu a stat mult la incubator. Pentru Daniela, experiența maternității a fost o schimbare profundă, în care a învățat ce înseamnă iubirea adevărată.

„Nu-mi mai imaginez viața fără ea” Chiar dacă nu mulți o vedeau potrivită pentru rolul de mămică, întrucât mereu a fost adepta distracțiilor de orice fel și expunerii în lumina reflectoarelor, Cruduța spune că astăzi nu-și mai vede viața fără cea mică, care i-a oferit o altă perspectivă și o nouă formă de iubire. „E așa de frumoasă, nu-mi mai imaginez viața fără ea, nu mă mai interesează de nimic, să se întâmple orice că doar ea contează. E atât de frumoasă și finuță, e micuță”, mai spunea ea.

Citește și:

Chiar dacă se află la cea de-a doua sarcină, Daniela recunoaște că nu a reușit să renunțe la fumat, însă își propune să facă totul mai bine de data aceasta, să se alimenteze sănătos și să evite greșelile comise la sarcina cu fetița ei.

„Mă simt grăsuță, nici măcar nu m-am cântărit, pentru că nu vreau să intru în depresie, eu vreau să mănânc, să mă alimentez bine. (…) Încerc să mănânc sănătos, dar nu pun frâne, dacă mi-e foame, mănânc. Nu prea am pofte, doar de porumb fiert am avut, exact ce nu găsești.”, a povestit Daniela Crudu, în vârstă de 34 de ani, în cadrul emisiunii WoWNews,

Despre cea de-a doua sarcină, Daniela spune că nu a fost planificată, dar este recunoscătoare pentru această binecuvântare. Chiar dacă nu și-a închipuit că va fi mamă a doi copii atât de repede, vedeta este nerăbdătoare să își țină băiețelul în brațe.

Citește și:

„Nu am planificat copilul, a venit așa. Eu, până la vârsta asta, nu am rămas niciodată însărcinată și mi-am dorit, eu așa îmi vedeam oricum viața, cu familie, copii, să văd și eu ce iese din mine, cum o să arate. M-am bucurat, apoi mă gândeam că iar trebuie să trec prin asta, iar cezariană. Îmi fac stresul ăsta singură.

Sincer, mamă de doi copii nu mă vedeam așa rapid. Au fost perioade în trecut când mi-am dorit, dar nu s-a întâmplat, dar totul e când vrea Dumnezeu, nu când vrem noi.”, a mai spus Daniela Crudu, în cadrul aceleiași emisiuni.

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.