Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu și Randi, scandalul momentului! Replici dure între cei doi: Vomit!

Bianca Drăgușanu și Randi sunt protagoniștii celui mai nou scandal din showbiz! De la ce a început totul?

Showbiz-ul românesc a fost martorul unui nou scandal care a avut în prim-plan doi dintre protagoniștii săi de renume, Bianca Drăgușanu și Randi. Acest conflict s-a inflamat după ce unele declarații ale Biancăi Drăgușanu au ajuns la urechile lui Randi, declanșând un schimb acerb de replici între cei doi artiști.

Totul a pornit de la declarația făcută de Bianca Drăgușanu în cadrul unui interviu recent, în care a spus: "Un bărbat sărac e un bărbat prost." Această afirmație a stârnit nemulțumirea lui Randi, care a reacționat prompt pe pagina sa de Instagram cu un simplu cuvânt: "Vomit."

Reacția fulgerătoare a lui Randi nu a rămas fără replică. Bianca Drăgușanu a răspuns la atac cu un discurs aprins. Ea și-a exprimat deranjarea față de comentariul lui Randi și l-a întrebat retoric dacă se consideră deștept sau prost și dacă "vomita" din cauza prostiei sau a sărăciei.

Citește și:

„Se trezi iapa lu’ Zoro că vomită. Dar de ce? Se crede deștept, prost sau bărbat? Sau din ce cauză vomită? De prostie sau de sărăcie? Spre surprinderea mea mă așteptam să fie mai deștept pentru că altfel nu avea cum să facă afirmații care să aibă legătura cu deșteptăciunea. N-ai cum să fii deștept când te trezești vorbind”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

Conflictul nu s-a oprit aici, ci a continuat cu replici suplimentare. Randi a precizat că nu are o problemă personală cu Bianca, dar că nu suportă oamenii care spun prostii. El a adăugat că cei mai deștepți oameni din istorie au fost adesea săraci și că aceștia au schimbat lumea.

Bianca Drăgușanu nu s-a lăsat intimidată și a revenit cu o replică ironică. Ea l-a luat peste picior pe Randi, subliniind că "prostia face gălăgie și bărbăția tace și face, nu se vomită pe Instagram."

Citește și:

„Eu nu știu niciun prost care a făcut istorie, care a schimbat lumea, nu contează dacă a fost bogat sau sărac. Poate s-a trezit unul azi care ar putea să o facă. Prostia face gălăgie și bărbăția tace și face, nu se vomită pe Instagram.

Cred că nu va lua personal disputa pentru că sunt sigură că pare că e pe cale să schimbe lumea. Mai ales că e supi azi și îl doare burtica și are grețuri”, a mai spus Bianca Drăgușanu, pe social media.

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.