Setari Cookie-uri

Dorian Popa a recunoscut că a consumat cannabis. Artistul și-a cerut iertare într-un vlog postat pe pagina sa

Dorian Popa a publicat un video în care și-a recunoscut greșeala și în care le-a cerut iertare celor care îl urmăresc.

Într-un moment de sinceritate și vulnerabilitate, Dorian Popa a rupt tăcerea și și-a recunoscut vina în legătură cu episodul în care a fost prins conducând sub influența cannabisului. Într-un discurs emoționant, el și-a cerut scuze publicului pentru acțiunile sale și a încercat să se explice cu privire la circumstanțele care au dus la acest incident regretabil.

La mai bine de o săptămână de la evenimentul care a atras atenția presei și a scandalizat mulți fani, Dorian Popa a ales să vorbească despre ce s-a întâmplat, într-un vlog postat pe pagina sa de socializare. Îmbrăcat în alb, cu părul ciufulit și într-un decor sugestiv de "apology video," influencerul și-a recunoscut greșeala în fața camerelor de filmat.

Citește și:

În discursul său, Dorian Popa a mărturisit că a consumat cannabis și a fost oprit de poliție în timp ce se afla la volan. Această declarație a venit după ce inițial a mințit fanii, pretinzând că a inhalat "accidental" drogul la o petrecere.

„Astăzi vreau să am o discuție serioasă cu voi, cei care mă urmăriți, dar și cu cei care nu mă urmăresc și, probabil, au aflat de la televizor sau din presă de eveniment. Am fost oprit de poliție și am ieșit pozitiv la canabis. În primul rând, vreau să le cer scuze tuturor celor care mă urmăresc, tuturor celor care își încep diminețile cu mine. Am greșit indiscutabil, la vârsta și experiența de viață pe care le am, clar nu am circumstanțe atenuante.

Îmi pare nespus de rău că prin ceea ce am făcut, am dat un exemplu negativ și nu vreau să mă scuz, ci doar să relatez contextul în care s-a întâmplat.

Citește și:

Nu sunt aici să mă ascund. Recunosc. Am consumat cannabis. Nu în ziua în care am fost oprit de poliție, dar am consumat, lucru pe care, așa cum v-am spus, îl regret. Îl regret mai ales pentru că eram conștient că poți ieși pozitiv la această substanță, chiar și la câteva zile după ce ai consumat”, a început Dorian Popa discursul său.

El și-a exprimat regretul pentru influența negativă pe care a avut-o asupra publicului său și a explicat contextul în care a avut loc incidentul. De asemenea, a recunoscut că a consumat cannabis cu câteva zile înainte de a fi oprit de poliție, explicând că nu a realizat că putea fi depistat pozitiv la testul de droguri chiar și după un interval de timp. Mai mult, el a dezvăluit că inițial a avut un șofer personal, dar a decis să conducă pentru a face o scurtă plimbare la un magazin după ce și-a făcut duș.

Citește și:

„Procesul meu idiot de gândire, în momentul ăla, a fost că aveam o plecare din țară pentru filmări, programată de mult, unde nu voiam să conduc, iar aici știți foarte bine că îl am ca șofer pe Edi. Uite așa am făcut greșeala asta tâmpită.

Vineri, în ziua în care s-a întâmplat, am fost acasă toată ziua, filmând vlogul de terminare a renovărilor, după cum bine știți. După cum nu a trebuit să plec nicăieri, nu l-am mai deranjat pe Edi. Seara, din păcate, am făcut cea de-a doua greșeală. Aveam nevoie să mă duc până la non-stop (magazin, n.r.) și exact ca ultimul prost, am zis: «Ce se poate întâmpla? Merg până la câteva sute de metri de casă».

O greșeală flagrantă pe care mi-o asum pentru că nu contează dacă sunt 500 de metri sau 500 de kilometri, fapta aceeași. Deși trecuse ceva timp de la consum și eram lucid, încadrarea în lege este aceeași”, a adăugat Dorian Popa, care a fost prins de polițiști pe data de 27 octombrie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.