Setari Cookie-uri

8 Sfaturi Feng Shui care îți vor aduce prosperitate în acest an

Aceste 8 sfaturi Feng Shui te pot ajuta nu doar să atragi prosperitatea în casa ta, însă vor aduce și fericire și o stare de liniște sufletească. 

Feng Shui este un sistem chinezesc de armonizare a mediului prin echilibrarea elementelor pentru a crea o ambianță specifică, a curăța energia negativă sau pentru a aduce în locuința energie pozitivă.

Locuința este o reflectare a celor mai profunde locuri ale minții, un spațiu în care sufletul tău se simte în siguranță și relaxat. Cum să creezi o atmosferă bună, vibrații pozitive și să aduci prosperitatea în casa ta? Avem noi câteva sfaturi importante pe care ar fi bine să le pui în aplicare. Aceste trucuri nu ar trebui urmate doar de către tine, ci de toate persoanele care locuiesc în casă.

foto interior si prima pagina: Monika Wisniewska, Shutterstock

Aceste 8 sfaturi Feng Shui te pot ajuta nu doar să atragi prosperitatea în casa ta, însă vor aduce și fericire și o stare de liniște sufletească.

Citește și:

1. Pe o bucată mică de hârtie scrie cifra 8. Pune hârtia în portofel. Cifra 8 semnifică, de asemenea, semnul infinit și atunci când este tot timpul în preajma ta creezi un flux al energiei care se plimba de la tine către Univers și invers. Potrivit culturii Feng Shui, banii pe care îi scoți din portofel vor reveni într-un timp destul de scurt.

2. Creează un colț al abundenței în casă, în care este indicat să ai un citrin - o piatră semiprețioasă cu foarte multe beneficii. Se spune că citrinul este cristalul succesului, al abundenței și prosperității, al banilor și al afacerilor de succes. De asemenea, acesta nu înmagazinează în el energia negativă, așa că nu necesită purificări frecvente.

3. Repară orice robinete cu scurgeri în casa ta. Scurgerea poate reprezenta ieșirea banilor din portofel sau chiar din contul bancare.

Citește și:

4. Scapă de dezordine. Dezordinea înseamnă stagnare nu doar în locuință, ci și în sufletul și viața profesională. Prea multe obiecte aruncate peste tot prin casă împiedică fluxul abundenței să ajungă în acest spațiu. Fă-ți timp câteva ore într-o zi și încearcă să scapi de lucrurile de care nu mai ai nevoie sau pe care le folosești foarte rar (ca exemplu - dacă ai o rochie pe care o porți o dată pe an, ar fi bine să scapi de ea).

5. Înfrumusețează-ți locuința cu plante. Cumpără plante vii, înalte, și pune-le în colțul abundenței sau în mai multe locuri din casă. Plantele vii reprezintă un mediu în creștere și prosper.

6. Cumpără o fântână mică în locuință. Mișcarea constantă a apei menține energia care se mișcă.

Citește și:

7. Achiziționează o statuetă broască cu bani (money frog) lângă ușă de la intrare sau în colțul abundenței din casă.

8. Cumpără un acvariu cu trei peștișori de aur (goldfish), 2 pești portocalii și un pește negru. Peștii portocalii aduc bogăție, iar cel negru cel negru elimină energia negativă care te poate împiedica să ai o viață prosperă și fericită.

Aceste sfaturi Feng Shui sunt menite să te ajute să accepți și să transferi energia abundenței în locuința ta. Poți încerca să pui în practică treptat sfaturile de mai sus și să vezi care este metoda care funcționează cel mai bine pentru tine.

De asemenea, ascultă această melodie pentru a atrage energia pozitivă și prosperitatea în viața ta.

Melodia Ly-O-Lay Ale Loya transmite povestirile, legendele și viața americanilor nativi prin combinarea cântărilor din triburile Navajo, Pueblo și Sioux și a oamenilor Sami.

Citește și:

Potrivit artiștilor care au realizat această piesă, melodia ajută la eliminarea energiilor negative, la alungarea tristeții, la aducerea zenului și fericirii în inimă și în viața noastră. Cel mai important, liniștește spiritele agitate, vindecă sufletele rănite și atrage binele în jurul nostru.

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.