Setari Cookie-uri

Nu poți aștepta ca ziua de mâine să fie mai bună dacă te tot gândești la ce s-a întâmplat ieri

Lasă trecutul să rămână trecut. Nu răscoli amintirile. Nu îți năuci visurile. Nu te mai învinovăți. Mergi mai departe cu viața ta.

Ne concentrăm pe eșecurile noastre, pe greșelile pe care le-am făcut, pe dezamăgirile pe care sufletul nostru le simte, pe durerile cu care inima luptă. Pentru a trăi pe deplin în prezent și pentru a ne planifica cu zâmbetul pe buze viitorul trebuie învățăm ce avem de învățat de la amintirile dureroase din trecut astfel încât lăsăm ca aceste amintiri se șteargă o dată cu trecerea timpului.

Trecutul ne poate opri din a trăi cu adevărat.

Renunță la trecut astfel încât poți fi liberă cu adevărat. Nu contează cât de mult încerci schimbi lucrurile, nu ai puterea mai faci ceva în această privință. Nimeni nu poate schimba trecutul. Ce s-a întâmplat s-a întâmplat. Singurul lucru pe care îl poți face este accepți, înveți din aceste momente și continui pe drumul tău.

Citește și:

Iartă-te și nu uita îi ierți pe ceilalți. Nu pierde zile din viața ta focusată pe evenimentele trecute. Viața este atât de scurtă încât sunt sigură ai o mulțime de lucruri importante pe care te concentrezi și o grămadă de obiective pe care vrei le atingi. Îndreaptă-ți atenția asupra acestora deoarece ele contează cu adevărat.

Fiecare secundă pe care o petreci concentrată pe trecut este o secundă din prezent pe care o pierzi. Greșelile tale din trecut te pot ajuta îți îmbunătățești viață. Începe trăiești acum, în singurul moment care contează.

Nu îți bloca propria fericire. Ai puterea de a crea modul în care îți trăiești viața. Oferă-ți șansă de a fi fericită, amintește-ți ești suficient de puternică pentru a depăși orice situație.

Citește și:

Când trăiești zilnic într-un trecut dureros, trăiești în întuneric. Iar singura persoană care te poate scoate din acest întuneric ești chiar tu. Trecutul nu te definește nici pe tine și nu definește nici viitorul tău. Ești responsabilă pentru bunăstarea ta, pentru fericirea ta.

Eliberează-te de trecut, bucură-te de prezent și pregătește-te pășești cu încredere către viitor.

foto main:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.