Setari Cookie-uri

11 Ianuarie: Prima Lună Nouă a anului 2024 marchează un început magic. Sufletele noastre vor face pace cu trecutul 

Intrăm într-o nouă călătorie de maturizare ce ne ajută, totodată, să ne cunoaștem mai bine. 

Nimic nu va mai fi așa cum a fost înainte. Ziua de 11 ianuarie este una foarte specială deoarece aduce cu ea prima Luna Nouă a anului 2024. Această Luna nouă are loc în Capricornul amibitios și hotărât ce ne determină și pe noi să preluăm curajul lui și să închidem ușa trecutului pentru a păși într-un nou capitol al vieții noastre. Sufletele noastre fac pace cu trecutul pe măsură ce inimile privesc încrezătoare către viitor.

Pe 11 ianuarie, pe cerul rece și mohorât de iarnă, la ora 13:57, ora României, va răsări prima Lună Nouă din anul 2024. Soarele și Luna se aliniază exact la 20 de grade, simbolizand angajamentul și munca în echipă pentru a ne ajuta pe noi toți să ne vedem visurile transformate în realitate.

În timpul acestei Luni Noi în Capricorn, Soarele și Luna insuflă un sentiment de devotament și colaborare între toate ființele de pe acest pământ. Energiile primite de la Univers ne motivează să reflectăm asupra legăturilor pe care le avem cu cei din jurul nostru. Nu mai contează calitatea, ci cantitatea. Este momentul să ne înconjurăm de oameni cu suflete frumoase, care ne sunt alături necondiționat și de la care avem ce învăța în viață.

Citește și:

De asemenea, pe plan profesional, acesta este cel mai bun moment pentru a ne atinge obiectivele. Scriem primele pagini ale unui nou capitol; stiloul este în mâinile noastre. Trebuie să privim adânc în interiorul nostru, să ne dăm seama cine suntem, care este scopul pe care îl avem pe acest pământ și, cel mai important, ce ne face cu adevărat fericiți.

Visurile ar trebui să fie numai și numai ale noastre - și nu ale oamenilor din jur. Așadar, să nu mai ascultăm ce spun ceilalți, ci să ne oferim șansa să privim în adâncul inimii și să ne ascultăm vocea interioară.

Intrăm într-o nouă călătorie de maturizare ce ne ajută, totodată, să ne cunoaștem mai bine.

Pe plan personal, Cosmosul ne spune că este momentul ideal pentru a stabili intenții privind angajamentele pe termen lung pentru noi înșine, aspirațiile sufletului și proiectele de autodescoperire. Suntem îndemnați să abordăm obiectivele pe care le avem cu inima deschisă. Fără nicio frică.

Citește și:

Sfaturile Universului pentru a valorifica puterea acestei Luni Noi:

Pasul 1: Definește-ți obiectivele

Universul îți pune la dispoziție momentul perfect pentru a face puțînă ordine în gândurile și planurile tale. Acesta este momentul potrivit pentru a îți clarifica obiectivele și aspirațiile pe termen lung. Știi ce te face cu adevărat fericită?

Pasul 2: Ascultă-ți intuiția

Nu te lăsa condusă de nimeni în această lume. Indiferent de drumul pe care mergi, întotdeauna (dar întotdeauna) ascultă-ți inima. Permite-i intuiției să te ghideze și vei reuși să trăiești mai frumos ca niciodată.

Pasul 3: Stabilește baze solide pentru visurile tale

Asigură-te că eforturile pe care le faci în această perioadă sunt construite pe principii solide și de lungă durată.

Citește și:

Pasul 4: Concentrează-te pe creșterea personală

Luna Nouă este un moment ideal pentru a lucra și mai mult la tine. Investește în tine, în dezvoltarea personalăși cultivă abilități care să contribuie la succesul tău pe termen lung.

Pasul 5: Cultivă disciplina în viața ta

Capricornul este foarte atent la aceste două aspecte: disciplină și perseverență. Stabilește o rutină și obiceiuri clare care să îți susțină obiectivele și să te ajute să mergi pe drumul potrivit pentru tine.

Prima Lună Nouă a anului dă tonul pentru următoarele luni. Poți valorifica toată această energie pe care Universul ți-o trimite aliniindu-ți intențiile cu temele prezentate mai sus.

Mantra pe care să o folosești în timpul acestei Luni Noi: Învăț să iau viața așa cum este ea și să mă bucur de călătoria care mă așteaptă.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.