Setari Cookie-uri

Ghid de îngrijire la tine acasă: ce te ajută să te pregătești rapid în orice moment

În situații de impas, câteva accesorii te pot ajuta să obții rezultate mulțumitoare într-un timp scurt, chiar la tine acasă. Descoperă ce trebuie să conțină ghidul de îngrijire pe care este necesar să îl ai.

Există anumite perioade când timpul limitat te face să apelezi la metode rapide de îngrijire. Pentru a nu te lua prin surprindere astfel de situații, există unele aparate care te scot din impas și pe care le poți folosi fără prea mult efort. Descoperă în acest articol care sunt și cum te ajută.

Epilatorul

Metodele clasice de epilare, cum ar fi lama de ras, crema depilatoare sau ceara nu sunt cele mai fericite variante pentru a îndepărta părul nedorit. În cazul lamei de ras, rezultatele nu sunt de durată, pielea devine iritată, iar procesul cu ceară poate fi dureros și consumator de timp.

Pentru ca toată lumea să fie fericită, există varianta epilatorului. Un epilator te ajută să obții o piele fină într-un timp scurt și cu o durere suportabilă. Poți alege unul cu fir sau fără, cu accesorii atât pentru picioare, cât și pentru zonele sensibile.

Citește și:

Dacă vrei o experiență ca la salon, dar și rezultate de lungă durată în minute mai puține decât îți imaginai, poți alege un epilator cu utilizare umed / uscat, sau un set de epilare cu mai multe accesorii, cum ar fi perie de exfoliere, accesorii pentru zonele delicate sau cap de masaj pentru corp.

Placa și ondulatorul

Un păr rebel poate fi domolit doar cu instrumentele necesare. În cazul în care ai un eveniment și ești fix în ziua cea mai proastă pentru părul tău, îl poți aranja cu placa sau ondulatorul, două metode eficiente și ușor de folosit.

Înainte de a-l aranja, folosește protecție termică sau uleiuri speciale de păr pentru un plus de netezire și asigură-te că este complet uscat.

Cum îți poți aranja părul cu ondulatorul:

  • pentru bucle lejere, cea mai bună tehnică este să secționezi părul și să îl ondulezi șuviță cu șuviță;

    Citește și:
  • înainte de a-l ondula, piaptănă bine părul pentru bucle uniforme;

  • pentru rezultate de lungă durată, prinde buclele formate cu agrafe până când ondulezi tot părul, iar când ai terminat desprinde-le;

  • la final, termină prin trecerea degetelor prin păr pentru a descurca buclele și fixează-le cu un spray fixativ.

Cum poți folosi placa de păr:

  • usucă și piaptănă părul bine înainte de a o folosi;

  • nu îndrepta tot părul odată, ci pe secțiuni, șuviță cu șuviță;

  • folosește o temperatură adecvată, una prea ridicată nu aduce rezultate diferite;

  • după ce ai îndreptat părul, pulverizează spray fixativ.

Perie de curățare facială

Un ten hidratat și curat se transformă în cel mai frumos accesoriu. Dacă nu ai avut timp să treci pe la salon pentru o îngrijire adecvată, atunci poți să ai parte de una acasă, dar nu oricum.

Citește și:

Cu o perie de curățare facială îți poți pregăti tenul rapid, chiar înainte de a ieși din casă. În plus, este potrivită pentru îndepărtarea machiajului, seara în rutina de îngrijire. O perie de curățare facială ajută la îndepărtarea punctelor negre şi exfoliază.

Este de nelipsit din orice casă, pentru că vine în ajutor chiar și atunci când te aștepți mai puțin.

Aparat vertical de călcat

Atunci când ai puțin timp la dispoziție să te pregătești pentru a ieși din casă, dar ai nevoie de o ținută potrivită care trebuie călcată, soluția rapidă care să te ajute este un aparat vertical de călcat.

Trebuie să îl ai la tine acasă pentru că:

Cu ajutorul acestor aparate prezentate mai sus, poți avea cu ușurință un ghid de îngrijire la tine acasă, pentru a te scoate din orice încurcătură. Sunt ușor de utilizat atât pentru aranjarea părului, cât și pentru a avea o ținută impecabilă.

Sursa foto: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.