Setari Cookie-uri

Irina Rimes aduce Pastila și pe YouTube și magazinele digitale!

Albumul Irinei Rimes, Pastila, este acum disponibil și pe YouTube, pe canalul artistei, și toate magazinele digitale.

comunicat de presa:

Este primul album trap al Irinei și totodată un proiect extrem de important pentru ea. Pastila conține 10 piese și colaborări cu Amuly, Bruja și Nane.

"Este o onoare în sine să fiu prezent pe albumul Irinei. Pe lângă asta, piesa Perna ta e o piesă de suflet, puternică, o poveste pe care chiar o trăiesc si nu am avut ocazia niciodată să vorbesc despre ea. Mă bucur că am avut ocazia să o completez”, a declarat Amuly.

Când mă gândesc la Irina Rimes, nu mai am ce să zic, pentru că faptele ei vorbesc de la sine. O ascult de când cu Visele și tot ce a scos până acum mi-a placut. O zic cu cea mai mare sinceritate. Și piesa Bagă mi se pare că i se potriveste și astfel cred că și-a arătat și o altă față publicului. Și mai vreau să spun că-mi place foarte tare din piesa ei Perfectul imperfect versul <<Când mă îndrăgostesc de vis, nu mai vreau să mă trezesc>>. Am simțit-o foarte tare, pentru că așa sunt și eu în legătura cu visele, la propriu. Mă trezesc dimineața și sunt: ah, fir-ar, mai voiam să visez”, a spus Bruja.

“Irina este una dintre vocile mele preferate din țară și mă bucur mult că am reușit să colaborăm, într-un final. Îmi place foarte mult felul în care își scrie textele. Pe piesa Cu mine, am simțit că s-a folosit de foarte multe trăiri personale, fapt care m-a împins și pe mine să fiu cât mai sincer pe piesă și s-o completez cu perspectiva băiatului. Nu-mi place să colaborez cu artiști doar de dragul de a colabora, mereu e vorba de un respect pe care îl port pentru ei. Cred că am ascultat tot ce a scos până în prezent Irina și pot spune că sunt un fan al artei sale, înainte de un colaborator”, a spus Nane despre Irina Rimes și albumul Pastila.

Citește și:

Dacă vrei s-o descoperi pe Irina Rimes altfel și să simți toate emoțiile ei, ascultă Pastila, pe Spotify, pe canalul ei de YouTube și magazinele digitale.

Vizionare placuta


Kudika
3 Iunie 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.