Setari Cookie-uri

Horia Brenciu, detalii despre rolul de jurat în noul sezon Vocea României: muzică, zâmbete și… muncă!

Horia Brenciu a început filmările pentru noul sezon Vocea României, ce va fi difuzat în această toamnă la ProTV. Artistul a dezvăluit lucruri mai puțin știute din spatele camerelor de filmat.

Horia Brenciu a devenit rapid o prezență îndrăgită pe marile scene și în lumea televiziunii. Cariera sa strălucitoare este marcată de pasiunea pentru muzică și de succesul său în rolul de jurat la diverse competiții muzicale, cum ar fi X Factor și Vocea României. Totuși, puțini știu că Brenciu a avut și o apariție amuzantă pe micul ecran, în cadrul știrilor de la Antena 1.

Cu ani de muncă asiduă în spate, Horia Brenciu și-a câștigat un loc special în inimile românilor prin talentul său muzical și prezența sa carismatică. Îndrăgit de publicul de toate vârstele, el a reușit să devină unul dintre artiștii cu cel mai înalt impact în industria muzicală autohtonă.

Recent, Horia Brenciu a făcut o declarație surprinzătoare cu privire la revenirea sa pe micul ecran. Artistul s-a întors pe scaunul de jurat al celebrei emisiuni "Vocea României", alături de colega sa Theo Rose. Într-un mesaj postat recent pe social media, el a vorbit despre pregătirile intense care au loc pentru noul sezon al emisiunii.

Citește și:

Televiziunea e echipa! Câte ceva despre ultimele săptămâni…Dincolo de zâmbetul, pe care îl are la purtător, aparent lipsit de griji, Theo Rose e o mamă admirabilă. Mai mult de atât, primele filmări de la Vocea României mi-au arătat o Teodora simpatică, profesionistă și o bună parteneră. Suntem pe același fotoliu, sezonul ăsta. Și vocile nu s-au lăsat așteptate! Au venit! Bune! Foarte bune! Probabil ca au așteptat să mă întorc…

Repetițiile pe care, deja, le-am început alături de echipa noastră sunt exact așa cum îmi doream: pline de idei, muzică, zâmbete și… muncă! Concurenții? Talent pur! Dacă o să bocesc, când vine decizia cine merge mai departe, să nu mă judecați prea aspru… Alături de noi sunt Alexandra, talentata colegă de scena a Teodorei și Nicole, vocal coach-ul concurenților și profesor de canto la Academia de Arte Horia Brenciu. Și evident… cea care completează fericit tabloul, orchestra mea, care ne susține muzical.

Citește și:

Smiley, Irina Rimes și Tudor Chirilă m-au primit cu zâmbet încă de la prima întâlnire în platou… Nu toți și l-au menținut, de-a lungul blind-urilor. Unele dintre pledoarii au fost extrem de disputate… La prima pauză, Pavel Bartoș m-a invitat la el în cabină să-mi dea o ceapă și un șorici, tradițional românesc. Le-am acceptat. Ce era să fac?! Acum își zice Ramon (…)”, a mărturisit artistul.

Totuși, puțini sunt cei care cunosc de un episod inedit din cariera televizuală a lui Brenciu. Acum câțiva ani, Horia Brenciu a pășit în platoul emisiunii Observator de la Antena 1. Cu energia sa caracteristică și umorul său debordant, el a încântat prezentatorii și telespectatorii cu câteva cuvinte, oferind un moment de amuzament în timpul știrilor. Chiar dacă apariția sa a fost scurtă, Horia Brenciu a reușit să aducă un strop de zâmbet și bună dispoziție pe micile ecrane ale telespectatorilor, așa cum urmăritorii săi s-au obișnuit de-a lungul anilor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.