Setari Cookie-uri

Theo Rose clarfică controversa de la Vocea României. A făcut-o sau nu Irina Rimes să plângă?

Fanii lui Theo Rose au fost scandalizați după difuzarea ediției de vineri a emisiunii Vocea României, după ce artista și Irina Rimes au avut un schimb dur de replici. Ce a declarat Theo Rose, după ce fanii au acuzat-o pe colega sa de platou că a făcut-o să plângă?

În ultimele zile, atenția publicului s-a concentrat asupra aparentului conflict dintre Theo Rose și Irina Rimes la emisiunea "Vocea României". După schimbul de replici din timpul show-ului, fanii ambelor artiste au reacționat, iar atmosfera s-a încins. Cu toate acestea, Theo Rose a ales să aducă lumină asupra întregii situații prin intermediul unei declarații sincere pe Instagram.

În cadrul emisiunii "Vocea României," concurenta Andreea Oprea a reușit să îi impresioneze pe cei patru jurați: Irina Rimes, Smiley, Horia Brenciu și Theo Rose. Aceștia s-au întrecut pentru a o convinge pe Andreea să se alăture echipei lor. În timpul evaluării, Theo Rose a făcut remarci despre diversitatea genurilor muzicale în competiție, menționând că își dorește ca lumea sa accepte muzica sa, întrucât a observat că mai mulți concurenți tineri aleg să cânte în stilul ei.

Citește și:

În acest moment, Irina Rimes a reacționat cu o întrebare provocatoare, sugerând că Theo Rose vrea să o ducă pe concurenta respectivă în lăutărie.â

„Adică ce? Vrei s-o duci în lăutărie?”, a întrebat-o Irina Rimes pe Theo Rose.

Theo Rose a ales să își exprime nemulțumirea cu privire la modul în care evenimentul a fost prezentat în media și în spațiul online. Artista a subliniat că ceea ce s-a văzut în emisiune este doar o mică parte din ceea ce se întâmplă în spatele camerelor, unde sunt multe ore de filmare și discuții.

"Voi trebuie să înțelegeți că noi filmăm acolo, ce vedeți voi e, așa, o frântură din tot ce se filmează. Stăm extraordinar de multe ori și, în vria aia, și după multe ore de filmare ne mai ia gura pe dinainte și mai spunem lucruri. (…) Tot timpul verificăm. Se întâmplă să mai scoți câte un rahat pe gură, nu știu, când vrei să convingi un concurent… Tot timpul am verificat cu ceilalți antrenori dacă i-a deranjat ce am zis. Adică, niciodată n-am plecat supărați de acolo și nu e despre asta", a explicat Theo Rose în mesajul său de pe Instagram.

Citește și:

Fanii artistei au taxat-o dur pe Irina Rimes și i-au lăsat comentarii dezaprobatoare pe paginile sale de socializare.

„Foarte urât, Irina Rimes! Păi noi te-am primit în țara noastră cu brațele deschise, nu ți-a zis nimeni că poate ai luat locul unei românce mult mai talentată și mai frumoasă decât tine, ca să ne faci tu mediocrii pentru că cântăm manele și muzică populară la nunți?”, a scris un internaut, potrivit fanatik.ro.

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.