Setari Cookie-uri

Theo Rose lansează videoclipul piesei Soarele Meu (OST Miami Bici 2), protagonistă Anamaria Prodan

Toate inimile frânte, toate lacrimile vărsate sunt îngropate la propriu de Theo Rose în piesa ,,Soarele Meu". Piesa extrasă de pe coloana sonoră a filmului recent lansat, Miami Bici 2, are parte acum și de un videoclip. Îmbrăcată sobru, de gală, Anamaria Prodan este protagonista videoclipului, pregătită să îngroape jurământul unei iubiri eterne.

Piesa a fost scrisă de Irina Rimes, Theo Rose și Costel Dominteanu (DOMINO), care s-a ocupat și de partea de producție. Videoclipul este o producție Spider Film, cu Anamaria Prodan, în regia lui Millo Simulov.

,,<<Soarele meu>> este piesa femeilor care cad în plasa bărbaților nepregătiți pentru viață. Intenția inițială a fost ca piesa asta să fie cântată de o voce masculină, apoi ne-am gândit că există totuși destule femei care trec prin asta și că în interpretarea mea ar fi atipic. Abia aștept să cânt piesa asta cu fetele în concerte!" ne spune Theo Rose.

Theo Rose este una dintre cele mai populare și versatile artiste din România. Cu o carieră în continuă ascensiune, ea a reușit să cucerească inimile publicului prin intermediul unor piese de succes și colaborări de impact. Cu o voce puternică și un talent muzical remarcabil, Theo Rose a devenit o prezență notabilă în industria muzicală românească. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără "Cămașa", "Gipsy Run", "Bravo Lor Au Stil Țiganii", piese ce înregistrează vizualizări de ordinul milioanelor pe YouTube. Artista este cunoscută și pentru colaborările numeroase și de excepție, aducându-și amprenta persoanlă specifică în numeroase piese, alături de artiști de renume, de la "Roata", cu Damian Drăghici, "Fără Tine", cu Bogdan de la Ploiești, "Stinge Luminile" (OST Miami Bici 2) cu Irina Rimes, "Ca-n România" cu MIRA și "Sângele Frate Nu Te Face" (OST Clanul) cu IAN. Aceste colaborări au adus varietate și prospețime în repertoriul său și au demonstrat versatilitatea sa muzicală. De asemenea, Theo Rose este pentru a doua oară antrenor în cadrul emisiunii "Vocea României" de la PRO TV, unde face echipă cu Horia Brenciu în cel de-al 11-lea sezon al competiției de voci.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.