Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 30 ianuarie - 5 februarie

Horoscop săptămânal 30 ianuarie - 5 februarie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână de tranziție de la ianuarie la februarie.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână de iarna:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Ceea ce îmi spun în fiecare zi, oră, minut, secundă afectează în mod direct ce și cum gândesc și simt despre mine însămi. Astăzi aleg să îmi spun despre fericire.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu pot oferi ce nu am. De aceea învăț să dau oamenilor la care țin iubire adevărată - pentru că aceasta se găsește mereu în sufletul meu.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Știu că sunt aproape să-mi îndeplinesc obiectivele și să îmi văd visurile devenite realitate. Mă eliberez de trecut și îmbrățișez viitorul.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Renunț la așteptări, la teamă, la regrete și la trecut. Renunț la durere și învăț să mă bucur cu adevărat de viață.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu voi rămâne prinsă în ce ar fi fost dacă sau ce ar fi trebuit să fie. În schimb, mă voi concentra pe puterea și posibilitatea de a înțelege ce este acum, chiar acum.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să trăiesc cu zâmbetul pe buze. Învăț să fiu recunoscătoare pentru tot ce am frumos în această viață. Învăț să fiu fericită clipă de clipă.

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.