Setari Cookie-uri

Artistul Guess Who, prins drogat la volan! A fost deschis dosar penal

Guess Who a fost prins drogat la volan, iar polițiștii i-au deschis un dosar penal artistului.

Guess Who, celebrul cântăreț și compozitor român, a fost recent implicat într-un incident care a șocat comunitatea muzicală și fanii săi. Artistul a fost prins conducând sub influența cocainei în zona Piața Victoriei din București, în timpul unui control de rutină efectuat de poliție.

Testul preliminar cu aparatul Drugtest a semnalat posibila prezență a unei substanțe psihoactive. Ca urmare a acestui rezultat, Guess Who a fost condus la sediul Institutului Național de Medicină Legală (INML) pentru a se preleva mostre biologice.

Autoritățile au confirmat că în acest caz a fost deschis un dosar penal în conformitate cu articolul 336 alineatul 2 din Codul Penal, care se referă la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive.

Citește și:

Poliția a emis următoarea declarație oficială:

"La data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 13:30, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 37 ani. În urma testării preliminare cu aparatul Drugtest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unei substanțe psihoactive, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., în vederea prelevării de mostre biologice. În cauză, a fost întocmit un dosar penal în cadrul căruia se efectuează cercetări IN REM (cu privire la faptă) pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute și pedepsite de art.336 alin 2 din Codul Penal."

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.