Setari Cookie-uri

Felicitări! Cătălina Ponor a devenit mamă pentru a doua oară: Bine ai venit în această lume...

Fericire mare în familia Cătălinei Ponor! Sportiva a devenit mamă pentru a doua oară, după ce de Crăciun anunțase că este din nou însărcinată.

Cătălina Ponor trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale, asta după ce, astăzi, sportiva a anunțat pe pagina sa de Instagram că familia ei s-a mărit. Fosta gimnastă a publicat prima fotografie cu cel de-al doilea copil al ei și al lui Bogdan Jianu, partenerul său de viață. Împreună, cei doi mai au un băiețel în vârstă de 4 ani.

Cu multă discreție, Cătălina Ponor și-a ținut sarcina ascunsă de ochii curioșilor, iar prima dată când a anunțat public că este din nou însărcinată a fost în prima zi de Crăciun, atunci când a postat o fotografie de familie, cu burtica la vedere.

„Bine ai venit în această lume și în familia noastră, rază de soare. A doua noastră medalie este aici. Mami, tati și frățiorul tău mai mare, te iubim până la cer și înapoi”, a scris Cătălina Ponor, pe Instagram, la poza cu fiul ei nou-născut.

Citește și:

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu, poveste de iubire ca în filme

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai mulți ani, iar în 2018 cei doi au spus Da, în cadrul ceremoniei civile. În 2022, cei doi s-au căsătorit religios, iar alături le-au fost prietenii apropiați și familia. Andreea Răducan, Monica Roșu, Octavian Bellu și Mariana Bitang sunt doar câțiva dintre cei care le-au fost alături la fericitul eveniment.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.