Setari Cookie-uri

Ultima Lună Nouă a toamnei 2023 de pe 13 noiembrie. Încet, dar sigur, ne apropiem de un final fericit

Ultima Lună Nouă a toamnei 2023 are potențialul de a ne surprinde în moduri pe care nu le putem ignoră. Aceasta ne poate determina să ne confruntăm cu limitări importante, vulnerabilități pe care încercăm să le ascundem și sentimente de neputință. 

Nimic nu se întâmplă în zadar. Totul este pentru un motiv anume. În sfârșit, înțelegem și noi acest lucru pe măsură ce îi permitem Universului să ne dezvăluie planul divin pe care l-a pregătit pentru noi. Încet, dar sigur, descoperim care este scopul nostru în viață și ne apropiem de un final fericit pe măsură ce ne detașăm de tot ce a fost și facem loc liniștii în sufletele noastre.

Ziua de 13 noiembrie este una foarte importantă deoarece aduce ultima Lună Nouă a toamnei 2023. Această Lună Nouă este specială deoarece apare la 20 de grade în semnul mistic al Scorpionului; este o întâlnire cosmică între Soare și Lună în cel mai profund și mai misterios semn al zodiacului, promițând să aducă schimbări radicale și transformare interioară pentru noi toți.

Citește și:

Ce reprezintă Luna Nouă?

Fiecare Lună Nouă marchează inițierea unui ciclu proaspăt, oferindu-ne nouă oportunitatea ideală de a ne limpezi mințile, de a ne reevalua obiectivele, de a planta semințele intenției și de a ne da seama care este drumul pe care trebuie să mergem mai departe.

Cu toate acestea, Luna Nouă în Scorpion din noiembrie înseamnă mult mai mult decât atât deoarece aduce emoții amplificate pentru noi toți și o energie incredibilă din Cosmos de care ar fi bine să profităm. Scorpionul este cunoscut pentru intensitatea să emoțională, făcând astfel acest eveniment astronomic deosebit de puternic în special în ceea ce privește viața sentimentală, spiritualitatea și intuiția.

Scorpionul este un semn de apă, iar atunci când o Lună Nouă înfrumusețează această zodie, aduce în prim plan temele fuziunii, ale intimității, încrederii și emoțiilor. Urmează o perioadă în care ne scufundăm adânc în complexitatile relațiilor noastre, în special în cele care implică legături intense (fie că vorbim despre legături emoționale, intime sau pe plan financiar).

Citește și:

Luna Nouă de pe 13 noiembrie ne scoate mult din zona de confort

Ultima Lună Nouă a toamnei 2023 are potențialul de a ne surprinde în moduri pe care nu le putem ignoră. Aceasta ne poate determina să ne confruntăm cu limitări importante, vulnerabilități pe care încercăm să le ascundem și sentimente de neputință.

Scorpionul este asociat cu o transformare ce are loc prin pierderi și crezi. Această zodie este strâns legată și de încheieri, renaștere și schimbare radicală. Deși următoarele zile ne vor scoate foarte mult din zona de confort, ele nu fac altceva decât să ne întărească puterea interioară, ajutându-ne să fim mai siguri pe noi, mai înțelepți, mai rezistenți și mai dornici de a trăi viața așa cum o visăm.

Luna Nouă și evenimentele astronomice din 13 noiembrie

Luna Nouă este în conjuncție cu Marte în timp ce se opune lui Uranus. Această poziție în Cosmos poate crea neliniște și dorință de schimbare.

Citește și:

Universul ne spune că este esențial să valorificăm energia pe care o primim în mod productiv și să evităm acțiunile impulsive sau reacțiile ciudate. În schimb, ar fi bine să canalizăm energia în stabilirea intențiilor îndrăznețe, asumarea riscurilor calculate și urmărirea ambițiilor cu determinare pe măsură ce ne adaptăm la transformare.

Mai mult decât atât, Universul ne invită să facem un bilanț al schimbărilor și revelațiilor care au avut loc în ultimele săptămâni, poate chiar luni. Înțelegem care a fost motivul pentru care am fost nevoiți să trecem prin tot ce s-a întâmplat pentru că ne dăm seama că încet, dar sigur, ne apropiem de un final fericit.

Luna Nouă este momentul optim pentru a stabili intențiile noastre, de a plantă semințele pentru ceea ce vrem să manifestăm în viața noastră. Pentru a profita din plin de această energie, putem lua în considerare un ritual de manifestare - trebuie să găsim un spațiu liniștit și sacru pentru a medita, a reflecta și a stabili intenții clare nu doar pentru finalul anului, ci pentru viitorul nostru (da, poate fi vorba despre visuri mult mai lungi).

Citește și:

Energia Scorpionului ne încurajează la autenticitate, așa că ar fi bine să fim sinceri cu noi cu privire la dorințele și aspirațiile pe care le avem.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
7 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.