Setari Cookie-uri

Nu mai bate la uși ce nu sunt destinate să le fie deschise de către tine. Dumnezeu are un alt plan pentru sufletul tău

Este momentul să faci un pas în spate și să îi permiți divinității să preia controlul și să îți arate cât de frumoasă poate fi viața ta dacă nu mai încerci să îți grăbești destinul.

Te-ai gândit că poate ești pe drumul care nu este potrivit pentru tine? Te-ai gândit că poate acele uși pe care încerci cu înverșunare să le deschizi nu sunt destinate pentru tine? Te-ai gândit că poate Dumnezeu are un alt plan pentru sufletul tău?

Este momentul să faci un pas în spate și să îi permiți divinității să preia controlul și să îți arate cât de frumoasă poate fi viața ta dacă nu mai încerci să îți grăbești destinul.

Iată câteva lucruri importante pe care să ți le amintești atunci când lucrurile nu merg așa cum vrei tu:

1. Ceea ce se întâmplă acum te va schimba incredibil de mult. Ai încredere în planul pe care divinitatea îl are pregătit pentru tine.

2. Nu mai lupta împotriva propriului destin. Flexibilitatea în viață este crucială. Uneori, cele mai bune momente sunt cele neplanificate, iar cele mai mari regrete apar atunci când ai prea multe așteptări.

Citește și:

3. Modul în care gândești te împiedică să fii fericită cu adevărat. Nu există niciun motiv să te pierzi în negativitate.

4. Nemulțumirea și frustarea pe care le simți sunt în întregime creația ta. Evenimentele neașteptate în sine nu creează suferință fizică. Rezistența emoțională este cea care creează suferință. Stresul apare atunci când mintea ta se opune prezentului.

5. Tot întunericul din lume nu poate stinge lumina unei singure lumânări. Mintea ta este acea lumânare și depinde numai și numai de tine să rămână aprinsă.

6. Adevărată putere este atunci când ai atât de multe probleme, însă preferi să zâmbești și să îți apreciezi viața.

7. Ești mai puternică decât tristețea pe care o simți în sufletul tău. Să nu uiți niciodată asta.

Citește și:

8. Unul dintre cele mai bune momente pentru a îți da seama cine ești și ce vrei cu adevărat de la viață are loc imediat după realitatea unei mari dezamăgiri.

9. Uneori ai nevoie să îți fie frântă inima pentru a te trezi la realitate și vedea că meriți mai mult decât ceea ce ai avut.

10. Este dificil să mergi pe un drum nou, însă nimic nu este mai greu decât să rămâi blocată într-o situație care nu mai există (sau, și mai grav, nu a existat niciodată).

11. Norocul se întâmplă celor care îl creează. Norocul se întâmplă celor care au o atitudine pozitivă pentru fiecare provocare și oportunitate din viață.

12. Să fii optimistă nu înseamnă să ignori tot ce este negativ. Să fii optimistă înseamnă să depășești ce este greu.

Citește și:

13. Cu cât lupta este mai grea, cu atât triumful va fi mai glorios.

14. Viața te va surprinde din nou și din nou... Nu presupune că eșți blocată în ceea ce trăiești acum pentru că nu ești. Viața se schimbă în fiecare moment... iar tu te schimbi odată cu ea.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.