Setari Cookie-uri

Iulia Albu, mândră de fiica ei! Mikaela a împlinit 14 ani și seamănă izbitor cu mama sa!

Iulia Albu are doar motive de mândrie, asta pentru că fiica ei, Mikaela, este o adevărată domnișoară, ce seamănă izbititor cu ea! Recent, Mikaela a împlinit 14 ani, iar criticul de modă i-a transmis un mesaj special pe social media.

Iulia Albu a sărbătorit ziua de naștere a fiicei sale, Mikaela, care a împlinit 14 ani. Cu această ocazie, Iulia Albu a postat mai multe imagini cu fiica sa pe rețelele de socializare și i-a transmis un mesaj emoționant.

Mikaela Albu este o adolescentă frumoasă și seamănă izbitor cu mama sa, Iulia Albu. Criticul de modă a împărtășit cu fanii săi bucuria acestei zile speciale și a postat imagini cu fiica sa, arătând cât de mult seamănă adolescenta cu mama sa.

"La mulți ani! 14 ani! Inima mea.", a scris fosta soție a lui Mihai Albu, pe rețelele sociale.

Mikaela pare să împărtășească pasiunea pentru modă și stil cu mama sa, deoarece este pasionată de tot ce a văzut la părinții săi. Cu toate acestea, Iulia Albu a menționat în trecut că nu a presat-o niciodată pe Mikaela să urmeze aceeași cale și că își dorește ca fiica ei să își descopere propriul drum în viață.

Citește și:

„Nu am învățat-o niciodată să pozeze. Mikaela nu a făcut ore de actorie, cu toate acestea mă bate oricând la fundul gol la capitolul content. Chiar dacă ar vrea să activeze în același domeniu, cred că ar trebui să aibă drumul ei și mi se pare trist atunci când copiii sunt comparați cu părinții.

Este vina părinților că pun foarte multă presiune pe copiii lor. Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum.'', mărturisea în trecut Iulia Albu, potrivit spynews.ro.

Vizionare placuta


Kudika
3 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.