Setari Cookie-uri

Ce am învățat din Anul care a trecut și ce dorințe sădesc în Noul An

Anul care a trecut a fost unul dintre cei mai provocatori ani din ultima vreme, cel puțin pentru mine. În mijlocul schimbărilor și incertitudinilor, am fost nevoită să mă adaptez rapid și să învăț din fiecare experiență. Chiar și în cele mai dificile momente, acest An mi-a oferit oportunitatea de a învăța și de a crește. Iată câteva învățăminte valoroase asimilate în Anul ce tocmai a trecut și ce îmi doresc de la Noul An!

Ce am învățat bun din Anul ce tocmai a trecut

Am învățat să rezist în fața greutăților, căci se va găsi o cale de rezolvare. Am învățat că suntem mult mai rezistenți decât ne-am fi putut imagina vreodată. Capacitatea noastră de a face față provocărilor și de a ne adapta la schimbare este una incredibilă. Și mereu, mai devreme sau mai târziu, reușim sa trecem criza. Trebuie doar rabdare...

Am învățat că indiferent de vremuri, rămân câteva lucruri care contează mereu. Am înțeles că indiferent de vârstă, de situații, contează foarte mult relațiile cu cei din jur, cu familia, dar și sănătatea și obiceiurile bune pentru mine, cele care îmi hrănesc trupul, mintea și sufletul.

Am învățat să nu mă mai opun valului. Ci să îl las să mă ia, să învăț să plutesc, să mă folosesc de forța și oportunitățile pe care mi le oferă. Fiecare val reprezintă explorarea unor lucruri noi. Am învățat să fiu flexibilă și să mă adaptez.

Citește și:

Citeste continuarea pe Garbo.ro

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
3 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.