Setari Cookie-uri

Ce a spus bunica lui Cătălin Bordea când a aflat că Livia l-a înșelat pe nepotul ei: Un drac mort... o casă nouă

Vestea că Livia l-a înșelat pe actorul Cătălin Bordea a venit ca un șoc pentru familia și apropiații lui. Bunica comediantului a avut o reacție amuzantă, care l-a îndemnat pe Bordea să privească situația dintr-o altă perspectivă.

Cătălin Bordea și Livia au fost, timp de un deceniu, unul dintre cuplurile cele mai admirate din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, vara aceasta, povestea lor de dragoste s-a încheiat dramatic după ce Livia l-a înșelat cu prietenul lor apropiat, Spike. Într-un interviu recent, Cătălin Bordea a vorbit deschis despre această perioadă dificilă și a dezvăluit și reacția surprinzătoare a bunicii sale.

În urmă cu câteva luni, Cătălin Bordea a fost lovit de un șoc puternic, atunci când a aflat că soția sa, Livia, îl înșelase cu nimeni altul decât cu unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Spike. Imaginile care i-au surprins pe cei doi în ipostaze romantice au făcut înconjurul presei, iar comediantul a fost pus în mijlocul unui triunghi amoros.

Citește și:

Invitat în emisiunea bunului său prieten, Dan Capatos, Cătălin Bordea a dezvăluit ce reacție a avut bunica sa când a aflat de despărțirea de Livia.

„Dan Capatos: Ce a zis bunica ta?

Cătălin Bordea: Nici nu pot să reproduc la televizor ce a zis.

Dan Capatos: Livia intrase foarte bine în familia ta.

Era iubită, era acceptată. Tu erai acceptat de către ai ei, adică ați fost uniți, tu cu socrii, de aia zic, a fost o relație ok.

Cătălin Bordea: Bunica mea are încă gândirea aia de la țară, care `Hai lasă, un drac mort... o casă nouă`, nu știu ce, zicale de-ale ei. Și acum bunica mea a zis-o foarte drăguț `Bă, având în vedere că mama ta a avut 5 căsnicii, unchiul tău 3, tu una, mai ai să-i ajungi, ești majoretă pe lângă restul din familia asta, stai liniștit că ești în urmă`”, a spus Cătălin Bordea.

Citește și:

Cătălin Bordea și Livia au trăit o poveste de dragoste care a culminat cu căsătoria lor în anul 2014. După doi ani de relație, cei doi au hotărât să își unească destinele în fața ofițerului de stare civilă. În 2019, au decis să-și consolideze legătura și în fața lui Dumnezeu, cununându-se religios într-un cadru intim alături de prieteni și familie. Într-un interviu anterior, Cătălin Bordea a împărtășit că s-a îndrăgostit de Livia datorită zâmbetului ei și a energiei pozitive pe care o aducea în viața lui.

„Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva. E foarte ruşinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei”, spunea Bordea, în urmă cu ceva vreme, la Antena Stars.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.