Setari Cookie-uri

Horia Moculescu, reacție dură după ce Loredana i-a sărutat piciorele : N-am vrut să facă acest gest umilitor...

Pe scena Festivalului de la Mamaia, Loredana a șocat o țară întreagă atunci când a înghenunchiat în fața lui Horia Moculescu și a vrut să îi sărute picioarele. Ce crede artistul despre gestul controversat al Loredanei?

Un moment ce va rămâne în istorie a avut loc pe scena Festivalului Mamaia 2023, atunci când Loredana Groza a șocat publicul printr-un gest neașteptat, față de compozitorul Horia Moculescu. În timpul unui recital susținut de marele compozitor, Loredana s-a aplecat în semn de adorație și a încercat să-i sărute picioarele acestuia.

Recitalul dintre Loredana Groza și Horia Moculescu a fost considerat un moment artistic de mare valoare din programul Festivalului Mamaia 2023. Totuși, gestul cel puțin neobișnuit al solistei a atras privirile și a stârnit numeroase reacții în rândul publicului și al fanilor, care au criticat-o dur pe Loredana.

"Aștept de foarte mulți ani acest moment. În seara aceasta, visul meu se împlinește și nu am cuvinte să mulțumesc Universului, muzicii, că pot să-l am alături de mine, pentru prima oară, pe marele, imensul artist Horia Moculescu." , a declarat artista, pe scena Festivalului de la Mamaia, înainte de recitalul cu Horia Moculescu.

Citește și:

Întrebat despre acest gest șocant al Loredanei, Horia Moculescu a mărturisit că a fost un gest umilitor pentru ea.

"Poate că, da, că a vrut să îmi sărute picioarele, nu știu exact. Dar, nu am lăsat-o, am ridicat-o, nu am vrut să facă acest gest umilitor." , a declarat compozitorul, pentru playtech.ro.

Horia Moculescu, fericit să participe la Festivalul de la Mamaia

Horia Moculescu a mai mărturisit că aștepta cu nerăbdare invitația la bine cunoscutul festival de la Mamaia. Weekend-ul trecut, acesta a susținut un recital de excepție, care a fost apreciat de spectatori și telespectatori, deopotrivă.

”Am participat la Festivalul Mamaia, nici nu mă prea cunoșteam cu cine m-a invitat ca să susțin un recital, dar nici nu mă prea interesa. Alții au lipsit, au fost orgolii, inițial au fost alți organizatori, apoi, după licitație, au venit alții, cu alți artiști.

Citește și:

Cine a lipsit din orgoliu sau din oricare alt motiv a trădat muzica ușoară românească. Eu am dorit să fiu pe scenă, zeci de ani la rând am reprezentat muzica ușoară românească. Când să mai vin? Poate că anul viitor nu îl mai prind, nu știe nimeni nici ce se va mai întâmpla mâine.

Angela Similea a refuzat să vină pentru că ea nu mai dorește să urce pe scenă, a anunțat asta de mult timp. Eu m-am simțit bine, să știți, au fost trei seri superbe!”, a mai declarat artistul, pentru sursa citată mai sus.

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.