Setari Cookie-uri

Pe 24 noiembrie Marte intră în Săgetător. Pornim intr-o nouă călătorie în căutarea scopului în viață

Pe final de an Marte pășește cu îndrăzneală în Săgetătorul aventuros, făcând echipă nu doar cu Soarele, ci și cu Mercur. 

În tot acest timp vom simți un val de enzutiasm și sete incredibilă pentru cunoaștere. Marte în Săgetător ne încurajează să ieșim mult din zona de confort, să explorăm noi teritorii atât mental, cât și fizic, și să facem tot posibilul să evoluăm și să devenim cea mai bună versiune a noastră.

Marte în Săgetător este ca un explorator neînfricat în căutarea adevărului suprem. Există o dorință arzătoare de a descoperi secretele fericirii, dezlipind straturile iluziilor și renunțând la dramă pentru a dezvălui adevăratul nucleu al vieții.

Mai mult, acest tranzit este ca o pastilă de adevăr cosmic, ajutându-ne să ne eliberăm de iluzii și drame. Suntem treziți și să îmbrățișăm adevărul nealterat care, în cele din urmă, ne va duce înapoi la sinele nostru autentic, sursa noastră de forță interioară.

Citește și:

Află care este sfatul Universului pentru fiecare zodie în parte pentru următoarea perioadă:

Horoscop Berbec

Caută oportunități care să se alinieze cu pasiunile tale și permite-i energiei Universului să îți lumineze drumul. Crede în puterea ta interioară atunci când ai de luat decizii importante pentru viitor.

Horoscop Taur

Alege ceea ce simți că este mai bine pentru tine. Nu mai lăsa pe nimeni să îți spună ce și cum să îți trăiești viața; fă un pas în spate și ascultă-ți intuiția. Tu știi cel mai bine de ce ai nevoie pentru a fi fericită.

Horoscop Gemeni

Îmbrățișează entuziasmul natural și fă un salt de credință. Universul te încurajează să pornești în noi aventuri, să explorezi teritorii neexplorate și să îți alimentezi spiritul de foc cu energie pozitivă.

Citește și:

Horoscop Rac

Nu te teme de schimbare. Ești în acest punct al vieții tale pentru că Universul vrea să fii aici. Fă un pas în spate și permite-i să îți arate cât de frumos poate fi viitorul tău.

Horoscop Leu

Marte în Săgetător îți sugerează să fii puțin mai flexibilă cu privire la surprizele vieții. Îmbrățisează schimbarea cu inima și mintea deschisă și bucură-te de tot ce ți se întâmplă fără să mai stai să analizezi fiecare detaliu mărunt.

Horoscop Fecioară

Ia în considerare să lupți mai mult pentru visurile tale pe acest final de an. Această perioadă te încurajează să îți eliberezi sufletul de rutina în care ai intrat și să creezi un nou spațiu pentru creștere personală și profesională.

Horoscop Balanță

Comunicarea este punctul tău forte iar, cu Marte în Săgetător, cuvintele tale au o putere suplimentară în această perioadă. Folosește-ți darul pentru a îi inspira și a îi ajuta pe oamenii din jurul tău. Conexiunile tale sociale pot duce la oportunități interesante pentru viitor.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Marte în Săgetător te încurajează să îți îndrepți energia către autodescoperire și transformare. Concentrează-te pe visurile și aspirațiile tale și nu îți fie teamă să ieși din zona de confort.

Horoscop Săgetător

Sfatul Universului pentru tine este să lași focul tău creativ să strălucească mai puternic ca niciodată. Marte în Săgetător îți alimentează pasiunea pentru viața, pentru schimbări și pentru transformare.

Horoscop Capricorn

Nu te teme de schimbare. Prezintă-ți talentele lumii și asumă-ți riscuri calculate în tot ceea ce faci. Abordarea ta îndrăzneață te va ajuta să ai succes în tot ceea ce îți propui. Ai încredere în tine!

Horoscop Vărsător

În această perioadă echilibrul este cheia pentru tine, iar această aliniere cosmică îți sprijină călătoria către un stil de viață mai sănătos. Îmbrățișează o abordare holistică a stării de bine (atât fizic, cât și mental).

Citește și:

Horoscop Pești

A venit momentul să ai încredere în intuiția ta și să îți lași emoțiile să te ghideze către transformări pozitive. Este timpul pentru acea schimbare la care visezi de atât de mult timp, însă ai tot amânat să se întâmple.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
20 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.