Setari Cookie-uri

Medieval Modern

Accente Medievale Modernizate - independenta si putere!

Pentru sezonul toamna-iarna 2007/2008 specialistii P&G Beauty iti propun prin tendinta „Modern Medieval” (Accente Medievale Modernizate) un look de femeie puternica si independenta. O “eroina moderna” care nu se teme sa se lupte cu problemele globale, dar care are nevoie de o „armura protectoare” pentru a duce aceasta lupta.

Vestimentatie

Eroina medievala moderna este cea care se apara de presiunile din exterior cu haine asemanatoare „armurii” traditionale. Poarta manusi, jambiere din cauciuc, zale, cagule si cape impletite din cablu pentru a infrunta lumea (si, in mod paradoxal, pentru a se ascunde de ea). In acest sezon se foloseste foarte mult negrul. Materiale precum lana, casmirul, PVC-ul, cauciucul, catifeaua, matasea si, desigur, pielea (adesea presarata cu tinte sau captusita) sunt alaturate intr-o croiala complicata. Accesoriul cheie pentru aceasta tendinta este o pereche de manusi din piele in stilul manusilor armura care se lipesc de brat si se termina chiar deasupra cotului sau trec de incheietura mainii. Cizmele foarte stranse din piele si jambierele mulate din cauciuc sunt importante, la fel si ghetele masive. Isi fac aparitia tricotajele foarte mari, tunicile si mantalele. Zalele din metal si cagulele, valurile si bonetele care se prind, imita armura medievala, impreuna cu capele cu gulere rasucite taiate.

Coafura

In acest sezon tunsoarea revine in forta pe podiumurile de moda. Se poarta in continuare bretonul si tunsorile bob, de lungime medie sunt iar foarte la moda. Bretonul are un aspect cu linii frante, usor ciuntit, “a la Ioana D'Arc”. Un look usor ciudat, indraznet pentru femeia puternica de azi, careia nu ii este frica sa se joace, sa experimenteze si sa atraga. Culoarea ramane si ea importanta, desi pe astfel de tunsori se merge pe nuante mai inchise, brun sau chiar negru. Parul este curat, rezistent, cu volum si stralucire.

Pentru femeia in tendinte, indiferent daca alege parul scurt sau parul lung dar cu un breton retezat, este important ca „armura” sa ii pastreze sanatatea si frumusetea. De aceea P&G Beauty recomanda samponul Pantene Anti-Rupere. Formula nou a samponului conine un ingredient de condiionare, care face ca parul sa se descurce mai usor atunci cand este ud si cel mai vulnerabil la rupere. Balsamul Pantene Anti-Rupere contine ingredientii activi de conditionare din balsam ce protejeaza parul impotriva ruperii. Folosite in combinatie, produsele din colecia Pantene Anti-Rupere reduc de pana la 10 ori caderea parului prin rupere, oferindu-i „eroinei moderne” un par la fel de puternic ca si ea!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.