Setari Cookie-uri

Uite cât trebuie să scoți din buzunar pentru o noapte de cazare la hotelul Simonei Halep! Priveliștea merită toți banii

Simona Halep deține un hotel la poalele munților Tâmpa, cu o priveliște de vis spre centrul medieval al orașului Brașov. Uite cât costă o noapte de cazare la hotelul sportivei.

Simona Halep este una dintre cele mai iubite sportive din România, iar succesul pe care îl are a depășit cu mult granițele țării. Sportiva, care deține mai multe proprietăți pe litoralul Mării Negre, se ocupă și de o afacere în domeniul hotelier.

Tenismena deține un hotel de trei stele la poalele Munților Tâmpa, cu o priveliște de poveste spre centrul medieval al orașului Brașov. Potrivit informațiilor de pe site-urile de turism, hotelul Drachenhau al Simonei Halep are camere dotate cu mobilier recondiționat, podele din lemn de esență tare de salcâm și stejar, covoarele săsești din lână și băile decorate cu travertin italian de Tivoli. Mai mult, oaspeții se pot bucura de mic dejun inclus, la prețul de 379 lei pe noapte. Totuși, prețurile cresc semnificativ o dată cu apropierea sezonului estival.

Citește și:

Pe site-urile de specialitate, hotelul jucătoarei de tenis are un rating de 8,5.

Simona Halep a primit verdictul din partea TAS

Simona Halep a primit verdictul mult așteptat din partea Tribunalului de Arbitraj Sportiv, care a decis să reducă suspendarea sportivei la 9 luni, de la 4 ani, așa cum a fost luată decizia inițială.

Printre cei care s-au bucurat de victoria Simonei s-a numărat și antrenorul francez Patrick Mouratologlou, care i-a transmis tenismenei un mesaj pe Instagram.

"Adevărul a învins", a fost mesajul postat de Mouratoglou pe Instagram, ca răspuns la postarea Simonei Halep.

Vizionare placuta


Kudika
13 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.