Setari Cookie-uri

Feel sexy! Poarta dres!

Pui orice pret pe tinuta ta si nu mai stii cum sa iesi in evidenta? Accesoriaza-te cu un dres!

Pui orice pret pe tinuta ta si nu mai stii cum sa iesi in evidenta? Accesoriaza-te cu un dres!

Ciorapii sunt nota a feminitatii dar si a misticului. Si asa si trebuie: frumusetea unei femei sa se descopere putin cate putin, fiindca femeia ramane tot timpul un mister.

De diverse culori si modele, dresurile se pot folosi indiferent de ocazie:

  • Tip plasa de paianjen pentru o tinuta de cocktail.

  • Un dres intr-o nuanta inchisa (negru) si cu un model discret pentru o tinuta office. Acestea descopera cat trebuie din frumusetea picioarelor sau, dimpotriva, acopera acolo unde este necesar.

  • Un dres cu modele fanteziste se potriveste acelora care in fiecare zi vor sa fie unice. Cu ajurorul acestora nu o sa-ti lipseasca niciodata imaginatia plus ca, in fiecare zi, tinuta va parea diferita, chiar daca tu vei face numai niste mici modificari!
  • Domnisoarele aleg in general dresurile in culori deschise. Daca vrei sa adopti o tinuta eleganta si nu stii cum, iti recomandam o rochie neagra si o pereche de dresuri in culoarea pielii.

  • Daca consideri ca vestimentatia ta este un pic sobra stii ce trebuie sa faci: accesoriaz-o cu un model fistichiu pe ciorapi.

  • Daca esti genul de femeie de afaceri, nu folosi modele de ciorapi avangardiste (gen plasa de paianjen sau cu flori etc) pentru ca nu vei inspira incredere iar imaginea ta in afaceri conteaza.
  • Daca adopti o tinuta in culori deschise cu imprimeuri florale foloseste cirorapi cu flori. Cu alte cuvinte, modelele vestimentatiei sa se gaseasca in cele ale dresului.
Cum imbracam corect dresul?

Asaza-te pe un scaun sau pe marginea patului, ruleaza ciorapii cu atentie astfel incat linia cusaturii sa se potriveasca de la varful degetelor pana la calcai. Trage dresul peste fiecare genunchi. Ai grija sa nu porti inele pe degete pentru ca iti pot rupe ciorapii. Este valabil si in cazul unghiilor lungi.

Numerele la ciorapi
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.