Setari Cookie-uri

30 de pozitii sexuale pentru 30 de zile

Daca sunteti in pana de inspiratie in ceea ce priveste pozitiile sexuale, iti sarim in ajutor.

12. Crucea

Tu vei sta intinsa pe spate, cu picioarele flexate peste bazinul lui. Barbatul va forma unghi drept cu femeia,

13. Misionarul

Aceasta este pozitia clasica si, cel mai probabil, cea in care am fost conceputi, presupunand ca toata lumea are parinti conformisti. Femeia sta intinsa pe spate, cu picioarele usor despartite, iar barbatul deasupra ei, sprijinindu-se in palme si genunchi, luandu-si avant din varfurile picioarelor.

14. Victoria

Nu ca nume propriu, desigur. Aceasta pozitie consta in urmatoarele: tu stai intinsa pe spate, cu picioarele despartite si ridicate, formand unghi drept cu restul corpului. Barbatul va avea aceeasi pozitie ca in cazul Misionarului.

15. Instalatorul

Aceasta este o varianta mai putin pusa in practica pentru felatie. Barbatul sta in pozitia Misionarului, iar femeia, in pozitie de misionareasa, destul de jos incat felatia sa fie posibila. Partea buna este ca va miscati amandoi: tu incordezi putin abdomenul, el se lasa putin...

Citește și:

16. Lingurita

Sunteti amandoi ingenuncheati, el in spatele tau. Aceasta pozitie seamana putin cu stilul cainilor, numai ca stai ridicata, astfel incat partenerul tau sa te poata atinge in voie si sa il poti ghida mai bine.

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.