Setari Cookie-uri

Dan Bălan revine cu o variantă oficială a piesei Oriunde ai fi

După ce interpretarea live a piesei ,,Oriunde ai fi" s-a viralizat pe toate platformele sociale, Dan Bălan lansează oficial piesa care i-a atins pe toți fanii săi, alături de un videoclip cu imagini din 1995, pe când artistul avea doar 15 ani și compunea primele versuri ale piesei.

,,Oriunde ai fi" este o piesă de suflet pentru artist, întrucât spune povestea primei sale iubiri de la 11 ani.

Piesa a fost scrisă și produsă de Dan Bălan.

Originar din Republica Moldova, Dan Bălan este un artist complet, îmbinând rolurile de cântăreț, compozitor și producător - formând astfel trinitatea sacră a muzicii. Este primul și singurul compozitor din țara sa natală care a fost vreodată nominalizat la un premiu Grammy, fiind nominalizat drept co-autor al piesei "Live Your Life", colaborarea dintre Rihanna și T.I. Ca fondator al trioului eurodance O-Zone, artistul a scris și produs hitul lor internațional "Dragostea din Tei", cunoscut și sub numele de "Numa Numa Song". Piesa a devenit instantaneu o senzație la nivel mondial, ocupând primele poziții în topurile din peste 30 de țări și vânzând peste 12 milioane de exemplare.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.