Setari Cookie-uri

Cu ce se ocupă Liviu Dragnea, după ce s-a lăsat de gătit? Fostul lider PSD, transformare radicală

Liviu Dragnea trece prin schimbări majore! Fostul lider PSD a renunțat la emisiunea culinară de pe canalul său de Youtube, iar acum activează într-un alt domeniu.

Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, pare să fi făcut o nouă tranziție în cariera sa, trecând de la rețetele culinare la afaceri. După o perioadă în care și-a exploatat pasiunea pentru gătit prin intermediul unui canal de YouTube, Dragnea s-a retras din lumina reflectoarelor și a pus bazele unei noi firme, întorcându-se la poziția de patron. Cu toate că nu mai este în atenția mediatică, fostul politician demonstrează că știe să facă bani și în afara scenei politice.

După ce a captat atenția publicului cu aparițiile sale în bucătărie, preparând diverse delicatese și oferind sfaturi culinare, Dragnea a revenit în culise pentru a se concentra pe afaceri. Canalul său de YouTube, intitulat „Bucătăria de acasă”, a atras mii de urmăritori dornici să învețe secretele gastronomiei de la fostul lider politic. Cu toate acestea, în ultimul an, Dragnea a încetat să mai posteze videoclipuri legate de gătit, semn că își îndreaptă atenția către alte domenii.

Citește și:

Potrivit informațiilor furnizate de Economica.net, Dragnea a fondat o nouă firmă denumită LND Trading, în care deține 90% din capitalul social, iar asociat minoritar este Cristian Alin Turcu. Compania activează în domeniul comerțului cu ridicata de material lemnos, de construcții și echipamente sanitare, având sediul în București. Cu o cotă de participare de 1.000 de lei, LND Trading este o nouă investiție pentru Dragnea în lumea afacerilor.

Nu este singura inițiativă antreprenorială a fostului politician. Potrivit datelor Oficiului Național al Registrului Comerțului, Dragnea este și asociat în cadrul firmei Energy Multi Sistems, având o cotă de participare de 30%. Această companie, înființată în 2023, se ocupă cu producția de energie, oferind o altă oportunitate pentru Dragnea de a-și diversifica portofoliul de afaceri.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.