Setari Cookie-uri

Orgasm garantat: 10 pozitii sexuale

Pentru unii dintre noi, sexul este cea mai importanta componenta a unei relatii

8. Muntele Magic

Veti construi intai un munte de perne, care trebuie sa iti ajunga macar pana la solduri, in timp ce tu stai in genunchi. Din stand in genunchi, te vei apleca in fata, peste perne, iar el, imitandu-te, se va apleca peste tine.

9. La perete

Te poate surprinde in orice moment al zilei, te ia de solduri, te lipeste de perete, iti ridica un picior cu mana, te saruta apasat pe gat, cealalta mana si-o infige in parul tau si nu vei putea rezista. De altfel, poti ridica ambele picioare si te poti prinde de soldurile lui, in timp ce el te penetreaza tinandu-te la perete.

10. Roaba

Daca este un aventurier, te poate surprinde si cu aceasta pozitie, insa ea va da roade si fara niciun gram de surpriza. Tu vei sta intinsa pe burta, in pat. Daca patul este foarte jos, el va trebui sa stea in genunchi. In caz contrar, poate ramane in picioare, la marginea patului. Te va trage spre el, ridicandu-ti picioarele in dreptul taliei lui. Ai face bine sa ai soldurile (manerele dragostei) generoase, astfel incat „priza” sa fie cat mai buna.

Distractie placuta!

Sursa foto prima pagina: Shutterstock.

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.