Setari Cookie-uri

Bianca Drăgușanu, despre destinația pe care nu ar vizita-o niciodată: Nu m-aș duce undeva unde există mentalitatea aceasta...

Fiind o împătimită a vacanțelor, Bianca Drăgușanu a mărturisit în ce țară nu ar călători niciodată.

Bianca Drăgușanu are o pasiune pentru călătorii și, după cum și-a obișnuit fanii, vedeta pleca lunar în vacanță. Blondina se răsfăța în cele mai frumoase destinații și împărtășea cu internauții imagini din escapadele sale. Cu toate acestea, în ultima perioadă, Bianca Drăgușanu nu a mai plecat în vacanță.

De 5 luni de zile, iubita lui Gabi Bădălău a renunțat la călătorii și s-a focusat pe cariera sa. Vedeta a petrecut câteva zile pe litoralul Mării Negre, la Mamaia, acolo unde și-a etalat formele de fotomodel. Recent, ea a vorbit despre vacanțele sale, dar a menționat și destinația unde nu ar merge niciodată.

„Îmi place să merg și să vizitez diverse obiective, dar depinde în ce țară mă duc. Spre exemplu, în Italia, la Milano, am văzut de 100 de ori totul. Acum merg doar pentru shopping. În Thailanda, am văzut tot felul de obiective, îmi place și chestia asta. Dar nu îmi place să mă plictisesc. Dacă ar fi să mă gândesc la o țară unde nu am fost, dar nici nu aș vrea să merg, e Egiptul. Sora mea s-a întors de curând de acolo și a spus că e ceva rău de tot. Oamenii se uită urât la femei, femeile sunt considerate niște obiecte. Eu nu suport lucrurile astea. Nu m-aș duce undeva unde există mentalitatea aceasta și prostia oamenilor, în general. Sunt îndoctrinați. În alte țări se venerează vaca, iar aici femeia e considerată obiect”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Fanatik.

Citește și:

În ciuda faptului că nu a mai plecat în vacanță de aproape cinci luni, Bianca Drăgușanu nu și-a neglijat pasiunea pentru shopping. Diva a recunoscut că este obsedată de cumpărături și că își asumă acest lucru, indiferent de părerea criticilor.

„Eu îmi asum ce spun întotdeauna. La fel cum îmi asum și tot ceea ce fac. Mă mai judecă lumea, dar eu sunt sinceră și recunosc. Recunosc că sunt și obsedată de cumpărături. Eu dacă merg undeva, trebuie să fac shopping. Chiar și în vacanță, dacă sunt pe o insulă și nu am ce să cumpăr, fac shopping online. Apoi când vin acasă, am foarte multe colete care mă așteaptă la ușă”, a mai zis ea.

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.