Setari Cookie-uri

TOP: Vacante de vara sub 500 de euro

Daca inca nu v-ati hotarat unde va veti petrece cele cateva zile din vacanta de vara a acestui an, Lazy s-a gandit sa va recomande cateva destinatii. Locurile prezentate mai jos se bucura de o popularitate mare printre ofertele agentiilor de turism din Romania astfel incat gasirea unui sejur nu va fi un lucru prea complicat. De asemenea, preturile sunt destul de accesibile iar destinatiile merita efortul financiar, nu prea mare de altfel. Fie ca vorbim de statiuni situate pe malul marii, fie ca ne referim la orase capitala in care vara este sezonul cel mai indicat turismului de masa sau celui individual, aceste locatii sunt perfecte pentru o vacanta de cateva zile sau saptamani. Dezvoltarea turistica este maxima iar serviciile de calitate sunt garantate. Nu-ti ramane decat sa alegi una dintre destinatiile de mai jos. Iar apoi, bucura-te de vacanta!

2) Albena

Daca nu aveti foarte multe zile de concediu, sau put si simplu nu sunteti dispusi nici sa platiti foarte mult pe transport si nici sa pierdeti prea multa vreme strabatand sute de kilometri pana la destinatie, Albena poate fi varianta castigatoare. Statiunea de pe litoralul bulgar al Marii Negre este perfecta pentru turistii linistiti, dornici de relaxare. Albena este cea mai nordica statiune de la sudul Dunarii, astfel incat accesul este cum nu se poate mai facil. Albena gazduieste, de asemenea, si cea mai mare baza de tratament de pe litoralul Marii Negre. Statiunea este bine dezvoltata turistic existand o multime de hoteluri pentru toate buzunarele. Iar daca va plictisiti, este indeajuns sa va suiti in masina si sa dati o fuga pana la Balcic (care se afla la doar 12 kilometri distanta) sau chiar pana la Sofia – orasul capitala care merita macar o vizita de o zi.
Mai multe despre Albena gasiti

Citește și:
aici.


Cazarea in Albena nu este o problema. Puteti gasi camere de la 15 euro pe noapte mai ales daca va faceti rezervarile din timp. Cu 50 de euro puteti obtine un loc in camera dubla, in varf de sezon, cu regim all inclusive la un hotel de patru stele. Mai multe detalii despre aceasta oferta gasiti aici.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.