Setari Cookie-uri

Advertorial World Class răspunde deciziei de închidere temporară a cluburilor de către Corpul de Control al ANPC

În urma închiderii temporare a unor cluburi World Class din București, ca urmare a acțiunilor Corpului de Control al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, rețeaua de health & fitness World Class România dorește să transmită publicului un mesaj clar și transparent de angajament pentru respectarea tuturor normelor legale și de asumare a responsabilității pentru remedierea oricăror deficiențe identificate.

În cadrul inspecției desfășurate de către ANPC în cluburile World Class din București, au fost identificate anumite aspecte legate de conformitatea cu normele și reglementările în vigoare și în anumite cazuri s-a dispus suspendarea temporară a activității.

Colaborăm strâns cu autoritățile competente pentru a remedia rapid și eficient toate aspectele care necesită intervenție. Siguranța, sănătatea și satisfacția membrilor noștri rămân prioritățile noastre principale, iar nevoile și preocupările lor sunt în centrul tuturor eforturilor pe care le depunem, zi de zi, în cluburile noastre.

Vrem să asigurăm publicul că ne angajăm să respectăm cu strictețe toate standardele legale și că luăm toate măsurile de remediere și îmbunătățire a experienței în cluburi, pentru a oferi un mediu sigur și plăcut pentru toți membrii noștri. Vom continua să colaborăm deschis și transparent cu autoritățile în această privință și să informăm publicul cu privire la situația fiecărui club.

Ne cerem scuze pentru orice neplăceri sau inconveniențe ce pot fi cauzate de această situație și vă mulțumim pentru înțelegere și sprijin.

Echipa World Class România


Kudika
15 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.