Setari Cookie-uri

Cum sa inteleaga ca si el greseste?

Draga Simona ... raspunsul la dilema ta ... sta chiar in ceea ce scrii tu ... daca ai citi cu atentie mesajele pe care le postezi ... ai vedea realitatea.

Spui ca certurile voastre ...pornesc de fapt de la tine .. cand tie nu-ti convine ceva ... iese cu cearta. si e datoria lui sa te impace ... iar el ... nu o face ... pentru ca nu considera ca ai dreptate.

Nu e datoria barbatului sa te impace pe tine ...cand iti apar pitici pe creier ... desi ar fi bine sa o faca daca te iubeste mult.

prin urmare tu 80% vinovata, el 20%

In al doilea rand ... sunt discutii ... probleme ...care nu pot fi privire in alb si negru ... de genul ori e alba ...ori e neagra.
De multe ori se intampla ca adevarul sa fie undeva la mijloc si fiecare sa aiba dreptate in felul lui. Este bine sa tratati astfel de discutii cu o lejeritate mai mare ...si fara pretentia de a va convinge unul pe altul ... stai calmi pe o banca ...pe un fotolui ... din si discutati lejer ... la o tigara, cafea, cola, motivele petnru care va sustineti parerea.

Apoi tu spui ca iti e teama sa nu ajungi tu cea care lasa de la ea. O sa fiu poate rautacios din punctul de vedere al unei femei ... insa doamnele si domnisoarele au uneori placerea de a-si da cu parerea mai mult decat trebuie ...sau de a-si baga nasul acolo unde e treaba barbatului. greseala.

Multi barbati au o mandrie ...o demnitate ... poate exagerata ...dar o au. Lor nu le place sa cedeze mai ales cand subiectul este sensibil.
Este datoria ta...ca femeie ...sa tii echilibrul in relatie si sa nu mai starnesti discutii inutile.

Si ar mai fi ceva ... Daca el e genul de Gica contra ,,, nu are sens sa te mai obosesti langa el ... insa daca tu crezi ca e genul de om rezonabil ...si ti=a dat si tie dreptate in anumite situatii ...si ti=a ascultat sfatul ... poate ca merita sa lasi de la tine in situatiile in care simti ca nu ai 100% dreptate.

florinbb
Postat pe 20 Iulie 2008 09:50
Multumesc pentru sfaturi .Oricum ne-am despartit de mult:)
Recunosc , poate si eu am gresit candva pe undeva pe acolo , dar , sa iti dau un exemplu de cearta pe care am avut-o:
I-am povestit la un moment dat , cat de incantati au fost colegii mei de servici cand m-au revazut dupa o perioada , si ca m-au si imbratisat. Si atunci mi-a facut o micutza criza de gelozie , ca de ce m-am lasat imbratisata de baieti...Eu am tacut din gura si l-am lasat sa imi zica ce vrea pt k nu vroiam sa ma cert. Apoi dupa putin timp , am iesit in oras cu niste prieteni , si una din fetele cu care mai eram , tot il imbratisa si il lua de mana , cu mine de fata :) Si cand am ramas singuri , i-am zis k mi se parea urat ca fata aia tot tragea de el , el fiind pe cealalta parte cu mine de brat. Eee..atat mi-a trebuit , a inceput sa ma faca nebuna , ca de ce ma iau de prietenii lui , si vorbea cu mine de chiar incepusem sa plang...
Asta ca sa intelegi ca piticii de pe creierul meu , apareau tot din cauza lui...si din chestii minore ajungeam la certuri in care eu aveam de suferit
Simone20000
Postat pe 22 Iulie 2008 18:22

Postat pe 6 August 2008 12:26
Sfatulmeu e sa nu te pierzi pe tine si...asculta versurile-http://www.youtube.com/watch?v=Y5qhah1nRjI
sweetpink
Postat pe 6 August 2008 12:41
Frumoase versuri...adevaru e ca am cam luat-o razna cu ascultatul muzicii in perioada asta..cu toate k nu sunt deloc stilul meu...
de exemplu..Blink 182 - I Miss You..cu versuri stil ..Bacovia:)))
Ehh..imi revin eu complet pana la urma.. nu se moare din asta :P
Simone20000
Postat pe 9 August 2008 11:18
Asa-i...sunt dovada vie...
sweetpink
Postat pe 9 August 2008 20:01
woow dar melodia aia de la blink182 e bestiala!eu o adoooor!
pucca22
Postat pe 10 August 2008 00:48
aaaaa si bacovia rulllzzzzz too:D
pucca22
Postat pe 10 August 2008 00:48
simona eu am o relatie de un an si trei luni cu un baiat si relatia noastra este aproximativ la fel ca a voastra.insa nu stiu cum sa iti spun la inceput era f frumos dar acum s-a schimbat foarte mult si ne certam tot timpul din toate prostiile.el s-a schimbat foarte mult si tot incerc sa il fac sa inteleaga ca nu e bine ce face si cum se poarta insa el tot timpul imi zice ca sunt nebuna ca nu inteleg nimic si tot incerc sa vorbesc cu el de fiecare data insa rar reusesc sa termin discutia intr-un mod civilizat fara cearta.eu ce pot sa spun noi doi suntem 2 caractere foarte diferite si iti dau un sfat prietenesc vorbeste cu el serios si pune-l la respect.pune piciorul in prag.dupa parerea mea a inceput sa aibe simtul proprietatii si este prea sigur pe el si pe tine.daca nu intelege cu vorba buna eu iti recomand sa incerci sa fii mai tare.pana la urma urmei nu ai acte cu el si nu se merita.o sa ajungi ca mine sa mergi pe strada si sa iti dai seama sa nu esti fericita dupa atata timp si sa vrei sa incepi o noua relatie dar sa iti fie frica.nu se merita sincer,chiar daca a fost primul barbat din viata ta,primul barbat din viata mea a fost acum mai mult timp si am avut o relatie de 3 ani si se purta impecabil.din proprie experienta iti recomand sa iti gasesti pe cineva
la fel ca tine,cu aceleasi sentimente in primul rand,sa va placa amandorura sa faceti aceleasi lucruri,intr-un cuvant sa aveti aceleasi pasiuni.nu vreau sa te alarmez insa genul asta de baieti dupa ce mai si mint mai si sunt si tipul ala de cica barbati care odata ce le arati ca ii iubesti ti se urca in cap.si in plus sunt si imaturi.presupun ca e vb de un berbec aici,poate ma insel.sa nu iti fie frica sa pui piciorul in prag,daca te iubeste o sa vezi ca o sa se schimbe daca nu....lasa-l e mai bine mai tarziu decat niciodata. totusi eu am patit-o si l-am iertat cand m-a si inselat de proasta ce sunt,acum regret sincer.ar fi trebuit sa il las dar nu am putut ptr ca am fost slaba in caracter.insa gandeste-te ca daca el ar fi in locul tau el nu s-ar mai gandi si te-ar lasa rapid.si sa iti mai zic o chestie ai grija nu meriti sa te calce nimeni in picioare.multumesc ca m-ai ascultat.
lady_fox_86
Postat pe 10 August 2008 11:01
datoria ta ca barbat este sa fii alaturi de persoana iubita si sa ai grija de ea tot timpul si asa cum noi lasam orgoliul la o parte asa sa il lasati si voi cand este nevoie.
lady_fox_86
Postat pe 10 August 2008 11:05
Buna Andreea. Merci de sfaturi, deja de 2 luni am terminat-o cu el , pentru ca mi-a demonstrat ca nu insemn nimic pentru el si chiar nu mai puteam sa continui...mi-a fost foarte greu , dar felul in care s-a comportat cu mine..m-a facut sa renunt si sa am puterea sa nu il mai caut niciodata. Si chiar asa am si facut..de 2 luni de zile nu am mai vorbit absolut deloc , ne-am certat asa de tare incat nu s-a mai lasat loc de "buna ziua". Asa este ..daca ii spui ca il iubesti , gata..s-a schimbat , crede ca i se cuvine totul , exact la fel s-a intamplat si in cazul meu... Am si incercat sa vorbesc cu el serios , dar nu puteam sa zic nimic pentru ca imi zicea ca sunt nebuna , ca am chef de cearta.. Oricum..ce a fost a fost..acum imi este mai bine , pentru ca nu mai trebuie sa stau sa ma gandesc ce sa fac sa ne fie bine , sa ma supere comportamentul lui..si chestii de genu. Acum sunt singura , inca imi este dor de el , dar este mai bine asa..dorul asta o sa treaca , in timp ce daca ramaneam cu el , as fi fost nefericita mereu...
Simone20000
Postat pe 11 August 2008 14:16
Da-i un pumn in gura si ai rezolvat problema :)
ursuletulmeu
Postat pe 12 August 2008 12:59
unii stiu sa/si recunoasca greselile,iar altii stiu sa/le arate altora ca au gresit fara a/si recunoaste greseala.
sweet_heart
Postat pe 5 Octombrie 2008 16:19
pentru simona: cum a spus si lydeea,esti f frumoasa si nu mai lasa pe nimeni sa-si bata joc de tine! se pare ca nu esti numai frumoasa ci si f sensibila,de acest lucru putand profita multi mitocani si superficiali ,cum era fostul tau care dupa ce te-a bifat pe lista cu cuceriri a iesit cu alta tipa in oras- eu te sfatuiesc sa fii mai dura cu baietii ,in sensul sa nu ii crezi asa usor ,bineinteles,nu trebuie sa le-o spui ,dar sa ii lasi mai mult sa-ti demonstreze in timp si mai ales sa nu mai plangi niciodata in fata vreunui baiat,e dovada de mare slabiciune si daca nu ai incredere totala in el poate profita de lucrul asta ,ca esti mai slaba in momnentul ala decat el (cum a si facut-o fostul tau) ! are dreptate si florin,ca uneori femeile exagereaza cu trancaneala,insa nu consider ca intr-atat incat sa fie parasite si calcate in picioare- inca ceva,simona, vreau sa-ti mai atrag atentia unde zic eu ca ai gresit tu in relatie ,ziceai ceva de genul "nu mai trebuie sa stau sa ma gandesc ce sa fac sa ne fie bine , sa ma supere comportamentul lui." Ei bine,NU trebuia sa stai sa iti pierzi timpul facand scenarii si ganditu-te cum sa te porti,de acum poarta-te natural,si fa cum te simti tu bine, iar daca te deranjeaza comportamentul lui,spune-i si nu ceda ,nu lasa de la tine ( doar incearca totusi sa nu faci crize cand ii spui)
lief
Postat pe 9 Noiembrie 2008 21:42
lavy_ady
Postat pe 20 Ianuarie 2009 11:45
buna...am nevoie de cateva sfaturi,si de prietene adevarate,desi sunt"virtuale" intr-o oarecare masura...problema mea ar fi una destul de aiurea...habar nu am ce sa fac in noua mea relatie...nu stiu cum sa ma comport cu el,cum sa vb...el tot timpul imi spune ca par rece si indiferenta...dar eu simt k nu sunt asa...nush cum sa procedez,cum sa las frau liber sentimentelor mele pentru el...uneori simt nevoia sa-l iau in brate sa ma exprim intr-un fel sau altul,sa-i demonstrez ca nu sunt asa cum ma vede el...dar in urmatoare secunda...sentimentele de genul mi se par penibile...stiu ca lucrul asta imi va afecta relatia...si am avut si avut si discutii de genul pe tema aceasta...dar nu stiu ce sa fac...si ink o mica problema ar fi,k nu prea ma pot controla...nu-mi pot controla obiceiurile...tot timpul am tendinta sa-l mint,sa ii vb urat...de parca nu ar fi suficient faptul k sunt distanta fata de el...nu stiu ce si cum sa fac
kudika_1083
Postat pe 2 Februarie 2012 21:34
De la: kudika_1083, la data 2012-02-02 21:34:17buna...am nevoie de cateva sfaturi,si de prietene adevarate,desi sunt"virtuale" intr-o oarecare masura...problema mea ar fi una destul de aiurea...habar nu am ce sa fac in noua mea relatie...nu stiu cum sa ma comport cu el,cum sa vb...el tot timpul imi spune ca par rece si indiferenta...dar eu simt k nu sunt asa...nush cum sa procedez,cum sa las frau liber sentimentelor mele pentru el...uneori simt nevoia sa-l iau in brate sa ma exprim intr-un fel sau altul,sa-i demonstrez ca nu sunt asa cum ma vede el...dar in urmatoare secunda...sentimentele de genul mi se par penibile...stiu ca lucrul asta imi va afecta relatia...si am avut si avut si discutii de genul pe tema aceasta...dar nu stiu ce sa fac...si ink o mica problema ar fi,k nu prea ma pot controla...nu-mi pot controla obiceiurile...tot timpul am tendinta sa-l mint,sa ii vb urat...de parca nu ar fi suficient faptul k sunt distanta fata de el...nu stiu ce si cum sa fac


Din punctul meu de vedere, problema cea mare la tine nu este data de faptul ca nu-ti exprimi afectiunea (apropos, de ce gesturile de afectiune fata de persoana draga ti se par penibile? ), ci faptul ca-l minti si ca-i vorbesti urat. Renunta la acest comportament, daca nu vrei sa-l pierzi. Tu insati trebuie sa te abtii de la a minti si injura, altcineva nu poate sa te ajute, doar tu te poti ajuta singura.
franziska_eu
Postat pe 3 Februarie 2012 11:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ai vreun regret din trecut? Exista ceva ce ai fi vrut sa faci (sa zici) si nu ai facut? 46 De la: kudika098645 12 Ianuarie 2010 08:53
TOPIC DE EDUCATIE SEXUALA.................. 66 De la: FRANNNCE 7 Februarie 2009 12:54
Sfantul Valentin sau Valentine's Day(Dragobetele la romani) 12 De la: valita76 30 Aprilie 2009 11:53
barbatul gemeni in intimitate 8 De la: istratedanut 7 Martie 2009 01:02
ANTICONCEPTIONALE ??? 17 De la: bebe_Cristina 9 Martie 2010 16:16