Setari Cookie-uri

O relatie ciudata. Prietenie, dragoste?

Buna,

M-am mai plimbat pe forum din cand in cand, si-am citit tot felul de povesti interesante... asa ca mi-am zis sa povestesc si eu o treaba, poate "din afara" se vede cu alti ochi. Am nevoie de niste pareri obiective, fiindca in jur nu prea am pe cine intreba... toti cei care ar putea sa stie ceva concret sunt ori prieteni buni ai lui, ori prieteni comuni.
Bun... Deci asa: Ne cunoastem de cativa ani, am fost colegi de facultate, insa cam de un an nu mai suntem colegi si totusi am pastrat legatura, vorbim pe net, ne salutam si stam de vb daca ne intalnim pe strada, etc.. El e un tip timid, mi-am dat seama de chestia asta de prima data cand l-am cunoscut... Si totusi acum daca stau un pic sa ma gandesc stiu destul de multe despre el, numai din cat am stat de vorba. Numai ca sunt momente faine, cand pare foarte deschis si sincer, si momente cand se inchide si habar nu am ce e in mintea lui. Si acum e o astfel de faza, si ma simt foarte nasol fiindca am senzatia ca iar sunt eu aia care ar trebui sa "spuna ceva". Am incercat sa nu ma bag, parca nici asa nu e bine. Tin la el pe bune, dar nu-mi place sa ma joc asa de-a soarecele si pisica. Ultima data cand ne-am vazut, am vb ca doi fosti colegi, dar am vazut pe el ca e suparat. La urma am schimbat putin tonul, a devenit mai personal, si s-a "trezit" deodata, zambind, s-a inrosit si a devenit brusc grabit sa plece.

Apoi, pe net am mai vb foarte putin si ciudat, si are tot felul de statusuri de "suferinta din dragoste"... Nici macar nu pot fi 100% sigura cui se adreseaza ele, daca nu zice nimic... (Eu am incercat sa-i zic candva mai demult ca as vrea mai mult de la el) Am incercat sa vorbesc cu el despre altceva, o treaba "neutra", dar si asta s-a dovedit a fi destul de greu.

As vrea sa clarific daca e vb de prietenie sau... altceva, sau nici macar prietenie nu mai e... am incercat de cateva ori de-a lungul timpului (sunt in stare sa fiu destul de diplomata... am avut si eu o perioada mai sensibila in adolescenta si stiu cam cum e), dar... de cele mai multe ori fuge, oricat de "usor" l-as lua. Ar trebui oare sa iau asta ca pe un "nu"? Daca vrea sa scape, pai atunci de ce nu "fuge" de tot? :) Eu m-am cam saturat de jocul asta, dar nu stiu ce-ar fi de facut..

Cateodata cred ca nu stie nici el ce vrea. Voi ce ziceti?
moodygirl
Postat pe 21 Iulie 2010 14:53
Barbatii nu prea se confeseaza asa cum o facem noi femeile, asa ca nu cred a fi un indiciu asta in legatura cu faptul daca vrea mai mult de la tine sau nu (banuiesc ca asta e dilema defapt).

Faptul ca se fastaceste in preajma ta, poate fi un indiciu.

Cel mai bine il scoti la o cafea si-i spui ca vreti sa fiti mai mult decat prieteni (daca asta iti doresti). Apoi acorda-i ceva timp sa digere vestea. Oricum, prieteni in adevaratul sens al cuvantului nu prea pare ca sunteti (daca ma iau doar dupa ce ai scris), ci doar cunostinte.
Daca vrea sa fie baietel speriat si sa fuga, pierderea lui. Daca vrea sa fie barbat si sa faca ceva in legatura cu asta, castigul amandorura.
kitty_krieger
Postat pe 21 Iulie 2010 15:29
Asta imi aduce aminte de un amic de-al meu care e mereu deprimat,caruia ii place sa stea si sa-si linga ranile decat sa faca ceva,e asa de ani de zile si oricat am incercat pe toate partile,nu am reusit sa-l scot din starea lui de victima a societatii si a femeilor.
Poate asa e si amicul tau,poate fuge pentru ca e constient ca il descoperi,ca ii descoperi ranile....
Barbie30
Postat pe 21 Iulie 2010 15:41
De la: kitty_krieger, la data 2010-07-21 15:29:47Barbatii nu prea se confeseaza asa cum o facem noi femeile, asa ca nu cred a fi un indiciu asta in legatura cu faptul daca vrea mai mult de la tine sau nu (banuiesc ca asta e dilema defapt).

Faptul ca se fastaceste in preajma ta, poate fi un indiciu.

Cel mai bine il scoti la o cafea si-i spui ca vreti sa fiti mai mult decat prieteni (daca asta iti doresti). Apoi acorda-i ceva timp sa digere vestea. Oricum, prieteni in adevaratul sens al cuvantului nu prea pare ca sunteti (daca ma iau doar dupa ce ai scris), ci doar cunostinte.
Daca vrea sa fie baietel speriat si sa fuga, pierderea lui. Daca vrea sa fie barbat si sa faca ceva in legatura cu asta, castigul amandorura.


hmm... eu as zice ca suntem totusi macar un fel de prieteni, aveam la un moment dat discutii lungi si interesante despre aproape orice (in afara de dragoste), si am avut surpriza sa descopar ca gasca lui de prieteni apropiati m-a "adoptat" instant, de parca ne-am fi cunoscut de-o viata. in plus, avem si cam aceleasi preocupari (date de specializarea pe care am absolvit-o si nu numai), asa ca ne mai intersectam vrand-nevrand..

eu ma tem c-am ratat o ocazie de a vb deschis despre asta, la un moment dat... ar fi trebuit sa mergem cu totii (colegi si prieteni comuni), dupa ce rezolvasem niste treburi, la o terasa, eu nu eram musai pe lista dar tipul a insistat sa merg, si totusi a trebuit sa refuz... iar el s-a cam suparat. ma gandesc totusi ca e baiat mare... ar trebui sa stie ca se mai intampla si de astea.
moodygirl
Postat pe 22 Iulie 2010 09:42
De la: Barbie30, la data 2010-07-21 15:41:23Asta imi aduce aminte de un amic de-al meu care e mereu deprimat,caruia ii place sa stea si sa-si linga ranile decat sa faca ceva,e asa de ani de zile si oricat am incercat pe toate partile,nu am reusit sa-l scot din starea lui de victima a societatii si a femeilor.
Poate asa e si amicul tau,poate fuge pentru ca e constient ca il descoperi,ca ii descoperi ranile....


da... se poate sa fie si genul asta de om, care nu poate iesi din postura lui de victima. asta ma face si pe mine sa ezit cand vine vorba de a "trage" de el...
moodygirl
Postat pe 22 Iulie 2010 09:58
Cred ca cel mai bine ar fi sa-l lasi in durerea lui sau sa-l duci de manuta la un psiholog.Chiar daca vrea mai mult dar nu e in stare sa spuna sau sa faca ceva in privinta asta,o sa te lupti cu morile de vant.
Barbie30
Postat pe 22 Iulie 2010 10:07
Thanks, Barbie! cred ca de asta era nevoie, un sfat "la rece". Problema mea acum e ca nu ma simt prea obiectiva, ratiunea imi zice multe dar, ca mai totdeauna.. inima are tendinta s-o ia putin inainte.

Poate chiar e mai bine sa-l las in pace, daca e asa de "complicat". In mod normal, daca ar fi vrut ceva cu adevarat, ar fi trebuit sa poata iesi si singur din carapace...





moodygirl
Postat pe 22 Iulie 2010 11:39
Categoric!
Eu nu mai tin legatura cu amicul in cauza,nu suport sa ma dispere un om cu aceleasi probleme si sa vad ca nu face nimic sa scape din ele.Pe el cred ca l-a tampit cartea,stii care e culmea?Ca a terminat psihologia si stie foarte bine ce trebuie facut in cazul lui,e bun doar de dat sfaturi la altii,ca la el ......
Barbie30
Postat pe 22 Iulie 2010 11:46
Hmm... Eu nu cred c-as putea rupe legatura de tot cu amicul, nici daca as vrea. Pot doar sa incerc sa-l privesc altfel. Nu e usor, insa nu prea am alta solutie...
moodygirl
Postat pe 23 Iulie 2010 10:46
nu-l dropa fara sa fii incercat. e clar ca e timid si ca ii place de tine dar nu are curajul, poate o fi prima lui relatie. fa-l sa vina la tine acasa cumva, inchide cu cheia si sparge tu gheata . nici nu stii ce persoana poate fi odata ce-si face curaj. nu toti au probleme gl ;)
Histria
Postat pe 24 Iulie 2010 21:17
Genul acesta de comportament imi aminteste de fostul meu prieten care prezenta aceleasi,,simptome,,.Fire introvertita,mereu dezamagita,trista,dispusa mai degraba sa-i incrimineze pe ceilalti decat sa-si asume propriile neputinte.Cunosc prea bine tipologia,a fost prietenul meu cel mai bun timp de 3 ani 16-19 ani si iubitul meu in urmatorii 2.El era mereu preocupat de altceva cand eu vorbeam si el conducea.Razvan m-a surprins intotdeauna in ultimul timp neplacut.Am aflat in cateva saptamani cat n-am aflat in 5 ani:de ex am aflat acum o luna cand el isi sustinea lucrarea de masterat pe Economia Mediului ca este traficant de droguri.Ba mai mult,in aceeasi zi m-a sunat sa ma anunte ca este cu altcineva:o tipa perfecta pe nume Ioana detinatoare chipurile de Mazda 3,dar asta nu l-a impiedicat sa-mi propuna sa iesim impreuna ca in zilele bune.Baiatul acest trece drept,,persoana distinsa,, economist serios,consultant financiar(are 2 joburi) cu o imagine impecabila,desipe mine m-a santajat si amenintat cu bataia.

Eu nu stiam ce se ascundea in spatele acelei fete triste,a tacerilor prelungi aparute in decursul conversatiilor noastre,nu stiam niciodata cum sa-l fac sa vorbeasca,simteam de multe ori ca scoateam cuvintentele cu forcepsul.Si totusi...totusi am aflat ca este un demagog,ipocrit,un om in stare de orice pentru bani.
Te-am plictisit cu povestea asta pentru a atentiona sa te eviti pe cat posibil genul acesta introvertit pentru ca poate ascunde multe lucruri neplacute uneori.
Carla

karladiana88
Postat pe 24 Iulie 2010 22:48
Multumesc, hystria1 si kudika196277 pentru raspunsuri si sfaturi, toate sunt utile. O sa vedem ce s-o mai intampla, deocamdata e vacanta de vara si nu ne vedem deloc, iar el era destul de deprimat de un timp... o parte din motive le stiu, grijile pt viitor.. (de cand inca mai puteam comunica normal cu el) si o parte sunt acele statusuri ciudate de dragoste. Chestie pe care nu o mai inteleg... pentru ca pana la un punct puteam sa banuiesc ca e vb despre mine, erau niste... coincidente "bizare" , din unele discutii pe care le-am avut... Insa de la un punct incolo... ori e vb despre altcineva, ori si-a facut el in capshor un scenariu din care nu poate iesi, in care el iubeste de nu mai poate iar "ea" e rece si o sa-l paraseasca din cauza distantei... sau a altcuiva.. Parca imi vine greu sa cred ca ar fi mers asa departe cu gandul, avand in vedere ca intre noi nu a fost niciodata o relatie adevarata, cu cartile (si sentimentele) pe fatza, si nici nu ne-am certat, de aceea ma gandesc ca se poate sa mai existe cineva.

M-am gandit ca un status pe messenger e vizibil pentru zeci de persoane, si de vreme ce in discutiile private nu a dat nici un semn de asa ceva... Ba chiar m-am simtit cam evitata... e posibil sa se fi referit la altcineva.

Si totusi, daca teoretic ar fi sa fie vb despre mine ar fi foarte trista situatia... Orice spun "in viata reala" pare sa faca mai mult rau, sau nu produce nici o reactie din partea lui. Ultima data mesajul acela al lui spunea ca incearca sa se rupa de povestea respectiva si de fata care il "chinuie".. Eu ce sa mai inteleg? Daca nu vorbeste cu mine n-am cum sa-mi dau seama, dar el nu vorbeste dinainte de chestia cu renuntatul... Daca nu e vb despre mine nu pierd nimic... Dar daca cumva a fost (sau e) , si nu mi-a spus atunci cand era timp si eram mai aproape.. Acum pentru 2 luni un pic mai izolati unul de altul ar fi in stare sa renunte de tot?

Tot ajung la ideea ca e posibil sa fie vb de altcineva in povestea aceea a lui..
moodygirl
Postat pe 25 Iulie 2010 23:05

Cand am raspuns nu am citit ultimele doua paragrafe din primul post, acum as zice ca daca atata timp a fost asa de incurcat, nu vreau sa vad cum o sa fie o relatie daca ar incepe una. lucrurile simple sint cele mai placute
Histria
Postat pe 26 Iulie 2010 17:57
tare ma tem ca o spui din experienta proprie.. poate ca unii (multi) o fac asa, "amical", dar nu generaliza
moodygirl
Postat pe 11 August 2010 14:17

da tii la el si vrei sa fii cu el , fii transanta provoaca-l la o discutie hotaratoare , daca si cand i-ai transmis mesajul tau ezita lasa-l in pace .Poate fii o persoana foarte introverita si timida si se poate simtii inhibat sau complexat de tine , iar daca tine la tine asta ii accentuiaza aceste stari .Stiu e greu sa faci tu primul , al doilea pas sau cei hotaratori , dar poate merita .Nu stii pina nu incerci .Poate nu te-as fii sfatuit asa dar acum vreo 20 de ani am trecut si eu prin astea si nu este prea onorant si relaxat sa vrei sa exprimi ce simti dar sa nu poti , parca ma vad pe mine cand vb de el , intre timp mi-am rezolvat problemele in procent mare.Sa stii ca timiditatea este si o garantie a fidelitatii , stiai ?
banalulanonim
Postat pe 11 August 2010 17:12
De la: moodygirl, la data 2010-07-23 10:46:26Hmm... Eu nu cred c-as putea rupe legatura de tot cu amicul, nici daca as vrea. Pot doar sa incerc sa-l privesc altfel. Nu e usor, insa nu prea am alta solutie...


mai e o solutie. invita-l la o cafea si abordeaza-l tu direct. nu cred ca s-ar scula de la masa sa plece. pregateste-l cu cateva fraze inainte. dupa care nu ii dai de inteles nimic, il intrebi direct daca il intereseaza mai mult decat discutii cu tine sau vrea sa ramaneti la nivelul de prieteni. daca nu poti sa scoti verbal nimic de la el ii zici ca astepti o scrisoare in care sa iti spuna (nu un sms). oricum tipul e norocos. god, de ce oare nu a existat o femeie care sa isi faca probleme si pentru mine atunci cand aveam nevoie de a trebuit sa lupt sigur sa imi depasesc problemele? m-ar fi salvat de luni intregi de munca.
leo_
Postat pe 11 August 2010 22:27
De la: karladiana88, la data 2010-07-24 22:48:50Genul acesta de comportament imi aminteste de fostul meu prieten care prezenta aceleasi,,simptome,,.Fire introvertita,mereu dezamagita,trista,dispusa mai degraba sa-i incrimineze pe ceilalti decat sa-si asume propriile neputinte.Cunosc prea bine tipologia,a fost prietenul meu cel mai bun timp de 3 ani 16-19 ani si iubitul meu in urmatorii 2.El era mereu preocupat de altceva cand eu vorbeam si el conducea.Razvan m-a surprins intotdeauna in ultimul timp neplacut.Am aflat in cateva saptamani cat n-am aflat in 5 ani:de ex am aflat acum o luna cand el isi sustinea lucrarea de masterat pe Economia Mediului ca este traficant de droguri.Ba mai mult,in aceeasi zi m-a sunat sa ma anunte ca este cu altcineva:o tipa perfecta pe nume Ioana detinatoare chipurile de Mazda 3,dar asta nu l-a impiedicat sa-mi propuna sa iesim impreuna ca in zilele bune.Baiatul acest trece drept,,persoana distinsa,, economist serios,consultant financiar(are 2 joburi) cu o imagine impecabila,desipe mine m-a santajat si amenintat cu bataia.

Eu nu stiam ce se ascundea in spatele acelei fete triste,a tacerilor prelungi aparute in decursul conversatiilor noastre,nu stiam niciodata cum sa-l fac sa vorbeasca,simteam de multe ori ca scoateam cuvintentele cu forcepsul.Si totusi...totusi am aflat ca este un demagog,ipocrit,un om in stare de orice pentru bani.
Te-am plictisit cu povestea asta pentru a atentiona sa te eviti pe cat posibil genul acesta introvertit pentru ca poate ascunde multe lucruri neplacute uneori.
Carla



doar un caz particular. multi barbati sunt timizi, insa asta nu inseamna ca toti sunt criminali.
leo_
Postat pe 11 August 2010 22:29
Salutare tuturor!Eu sunt personajul imaginar despre care Carla Diana va indruga verzi si uscate.(ca sunt traficant de droguri, nici macar nu beau cafea sau fumez.... ca sunt spion rus aflat aici in romania la cules de informatii(iar pentru asta ma culcam direct cu ea) ca am abuzat eu de ea s.a.m.d.
Urmatorul text ii apartine tinerei care s-a gandit ca daca nu poate transpune intr-o relatie obsesia pe care mi-o poarta dupa 4 ani macar sa ma fac de ras intai in fata cunoscutilor printr-un mesaj standard trimis pe facebook si mai apoi pe forumuri. Iata textul primit de majoritatea din lista mea:(asa cum l-am primit de la o persoana cu care ma cunosc de mai bine de 7 ani)

"Salut Razvan!

Sper ca esti ok. Uite ce mesaj am primit eu de la o anumita domnisoara bolnava la cap.

"Carla Diana 09 August at 13:43 Report

Cum de mai poti vorbi cu Razvan P?U stii ca este traficant de droguri conform propriilor spuse?Sau ca pe mine m-a amenintat cu bataia si santajat?Relatia mea cu el nu a recunoscut fata de nimeni ba mai mult 2 ani de zile cat am fost impreuna(Se fac anul asta in decembrie cam 3) a fost si cu altcineva si ne barfea una fata de alta, defapt barfeste pe toti chiar si pe tine.Mai grav el m-a si amenintat cu bataia,santajat,a extors bani.Mi-a propus sa ma culc cu un fost coleg de liceu al lui Andrei si el cu o prietena a mea si deoarece am refuzat m-a denumit citez: ,,Maricica cu 7 clase primare,habotnica,geloasa si posesiva,rupta din emictiunile reality,,.A incercat sa ma si abuzeze sexual.Este si escroc pe deasupra,extoarce bani de la clientii O..:,,Nu trebuie sa fie destepti.trebuie sa aiba bani sa ii iau eu,,.Mai gandeste-te daca vrei sa fii prieten cu un individ josnic in stare de orice pentru bani.mitoman,grandoman si cel mai grav dereglat psihic. "

Nu cred ca are rost sa intru in detalii despre faptul ca tanara domnita nu prea are amici si tocmai de aceea se infiinteaza pe forumuri sa discute diverse cu necunoscuti. Ii puteti urmari si blogul(plin de greseli gramaticale, nedemn de o absolventa de LMA) unde intr-o postare spune ca are o relatie de mai bine de 2 ani,pune si poza cu mine fara a-mi cere incuviintarea, iar in alta postare, spune ca este singura de 2 ani si ii este mai bine asa. Pentru ca sunt mai putin de doua luni pana cand va implini 22, nu cred ca aceste probleme se datoreaza unei adolescente prelungite date de faptul ca se afla in incapabilitatea de a-s gasi un job, ci sunt direct probleme care se pot trata numai cu ajutorul unui specialist.
Asadar, daca cunosteti un psiholog bun ar fi bine sa-i recomandati. Pentru ca sunt un om echilibrat eu freventez un cabinet, insa persoana cunoaste situatia cu Carla si tocmai de aceea s-ar putea sa nu o poata ajuta.
Va multumesc anticipat!

Cu aleasa consideratie,
Razvan Popescu

"
razvante
Postat pe 11 August 2010 23:21
De la: razvante, la data 2010-08-11 23:21:41Salutare tuturor!Eu sunt personajul imaginar despre care Carla Diana va indruga verzi si uscate.(ca sunt traficant de droguri, nici macar nu beau cafea sau fumez.... ca sunt spion rus aflat aici in romania la cules de informatii(iar pentru asta ma culcam direct cu ea) ca am abuzat eu de ea s.a.m.d.
Urmatorul text ii apartine tinerei care s-a gandit ca daca nu poate transpune intr-o relatie obsesia pe care mi-o poarta dupa 4 ani macar sa ma fac de ras intai in fata cunoscutilor printr-un mesaj standard trimis pe facebook si mai apoi pe forumuri. Iata textul primit de majoritatea din lista mea:(asa cum l-am primit de la o persoana cu care ma cunosc de mai bine de 7 ani)

"Salut Razvan!

Sper ca esti ok. Uite ce mesaj am primit eu de la o anumita domnisoara bolnava la cap.

"Carla Diana 09 August at 13:43 Report

Cum de mai poti vorbi cu Razvan P?U stii ca este traficant de droguri conform propriilor spuse?Sau ca pe mine m-a amenintat cu bataia si santajat?Relatia mea cu el nu a recunoscut fata de nimeni ba mai mult 2 ani de zile cat am fost impreuna(Se fac anul asta in decembrie cam 3) a fost si cu altcineva si ne barfea una fata de alta, defapt barfeste pe toti chiar si pe tine.Mai grav el m-a si amenintat cu bataia,santajat,a extors bani.Mi-a propus sa ma culc cu un fost coleg de liceu al lui Andrei si el cu o prietena a mea si deoarece am refuzat m-a denumit citez: ,,Maricica cu 7 clase primare,habotnica,geloasa si posesiva,rupta din emictiunile reality,,.A incercat sa ma si abuzeze sexual.Este si escroc pe deasupra,extoarce bani de la clientii O..:,,Nu trebuie sa fie destepti.trebuie sa aiba bani sa ii iau eu,,.Mai gandeste-te daca vrei sa fii prieten cu un individ josnic in stare de orice pentru bani.mitoman,grandoman si cel mai grav dereglat psihic. "

Nu cred ca are rost sa intru in detalii despre faptul ca tanara domnita nu prea are amici si tocmai de aceea se infiinteaza pe forumuri sa discute diverse cu necunoscuti. Ii puteti urmari si blogul(plin de greseli gramaticale, nedemn de o absolventa de LMA) unde intr-o postare spune ca are o relatie de mai bine de 2 ani,pune si poza cu mine fara a-mi cere incuviintarea, iar in alta postare, spune ca este singura de 2 ani si ii este mai bine asa. Pentru ca sunt mai putin de doua luni pana cand va implini 22, nu cred ca aceste probleme se datoreaza unei adolescente prelungite date de faptul ca se afla in incapabilitatea de a-s gasi un job, ci sunt direct probleme care se pot trata numai cu ajutorul unui specialist.
Asadar, daca cunosteti un psiholog bun ar fi bine sa-i recomandati. Pentru ca sunt un om echilibrat eu freventez un cabinet, insa persoana cunoaste situatia cu Carla si tocmai de aceea s-ar putea sa nu o poata ajuta.
Va multumesc anticipat!

Cu aleasa consideratie,
Razvan Popescu

"


deci recunosti ca inca mai sunt spioni rusi in romania
leo_
Postat pe 12 August 2010 10:04
Intr-adevar, asa cum nu toti barbatii sunt la fel, nici barbatii timizi nu sunt toti la fel. In cazul de fata, mie mi-a placut ceva ce am vazut in spatele timiditatii. Numai ca, pentru o eventuala relatie e nevoie de 2... Si aici e partea delicata, atunci cand vine vorba de a "descalci" o persoana timida. Ar fi buna acum o discutie fata in fata, dar deocamdata nu e posibil... si pana o sa fie (peste vreo luna si ceva)... se pot intampla multe. S-ar putea ca intrebarile pe care mi le pun eu acum sa nu mai aiba rost pana atunci.
moodygirl
Postat pe 12 August 2010 13:09
De la: moodygirl, la data 2010-07-21 14:53:55Buna,

M-am mai plimbat pe forum din cand in cand, si-am citit tot felul de povesti interesante... asa ca mi-am zis sa povestesc si eu o treaba, poate "din afara" se vede cu alti ochi. Am nevoie de niste pareri obiective, fiindca in jur nu prea am pe cine intreba... toti cei care ar putea sa stie ceva concret sunt ori prieteni buni ai lui, ori prieteni comuni.
Bun... Deci asa: Ne cunoastem de cativa ani, am fost colegi de facultate, insa cam de un an nu mai suntem colegi si totusi am pastrat legatura, vorbim pe net, ne salutam si stam de vb daca ne intalnim pe strada, etc.. El e un tip timid, mi-am dat seama de chestia asta de prima data cand l-am cunoscut... Si totusi acum daca stau un pic sa ma gandesc stiu destul de multe despre el, numai din cat am stat de vorba. Numai ca sunt momente faine, cand pare foarte deschis si sincer, si momente cand se inchide si habar nu am ce e in mintea lui. Si acum e o astfel de faza, si ma simt foarte nasol fiindca am senzatia ca iar sunt eu aia care ar trebui sa "spuna ceva". Am incercat sa nu ma bag, parca nici asa nu e bine. Tin la el pe bune, dar nu-mi place sa ma joc asa de-a soarecele si pisica. Ultima data cand ne-am vazut, am vb ca doi fosti colegi, dar am vazut pe el ca e suparat. La urma am schimbat putin tonul, a devenit mai personal, si s-a "trezit" deodata, zambind, s-a inrosit si a devenit brusc grabit sa plece.

Apoi, pe net am mai vb foarte putin si ciudat, si are tot felul de statusuri de "suferinta din dragoste"... Nici macar nu pot fi 100% sigura cui se adreseaza ele, daca nu zice nimic... (Eu am incercat sa-i zic candva mai demult ca as vrea mai mult de la el) Am incercat sa vorbesc cu el despre altceva, o treaba "neutra", dar si asta s-a dovedit a fi destul de greu.

As vrea sa clarific daca e vb de prietenie sau... altceva, sau nici macar prietenie nu mai e... am incercat de cateva ori de-a lungul timpului (sunt in stare sa fiu destul de diplomata... am avut si eu o perioada mai sensibila in adolescenta si stiu cam cum e), dar... de cele mai multe ori fuge, oricat de "usor" l-as lua. Ar trebui oare sa iau asta ca pe un "nu"? Daca vrea sa scape, pai atunci de ce nu "fuge" de tot? :) Eu m-am cam saturat de jocul asta, dar nu stiu ce-ar fi de facut..

Cateodata cred ca nu stie nici el ce vrea. Voi ce ziceti?
PAI...de ce NU fugi o vreme??? sau ORGOLIUL TAU ESTE RANIT ca NU pluseaza ???
kudika080388
Postat pe 12 August 2010 13:37
NICI MACAR PRIETENIE, VOI SUNTETI DOAR FOSTI COLEGI SI ATIT...EU ZIC CA AMINDOI SUNTETI TIMIZI,UNUL DIN VOI TREBUIE SA FACA PASUL DECISIV. PROVOACA-L LA O DISCUTIE DESCHISA,INTREABA-L CE VREA DE FAPT DE LA TINE,APOI INTREABA-TE SI PE TINE CE VREI CONCRET DE LA EL....MAI DEPARTE DESCURCATI-VA SINGURI,VOI STITI CE E ACOLO....IN MINTILE ,IN INIMILE VOASTRE....
kudika227120
Postat pe 12 August 2010 16:28
Am citit acest mesaj si am vazut ca este asemanator putin cu cazul meu dar cred ca ar fi mai bine sa va povestesc despre ce este vorba si daca cineva ma poate lamuri o sa i multumesc.Pentru inceput vreau sa va zic ca sunt divortata si am inceput o relatie de prietenie la inceput cu un barbat mai mic decat mine cu 6 ani el spune ca nu asta e important cu toate ca eu nu sunt convinsa 100% si care sa transformat in iubire, de la inceputul relatiei pana in urma cu 3-4 saptamani totul a fost ok comunicam extraordinar de bine doar ca am simtit ca ceva nu este in regula cu el ca e putin schimbat l-am intrebat dar evita raspunsul cu toate ca nici ai lui nu stiu ce se intampla cu el.Banuiesc ca vrea sa ma menajeze deoarece inca mai am probleme cu fostul sot si l-am rugat sa stea deoparte caci nu vroiam sa l implic si pe el in problemele acestea.Ce credeti voi ca e vreo sansa sa redevina aceea persoana de al inceput si aceasta relatie sa mearga bine pana la capat?
Am uitat sa mentionez faptul ca si el este divortat si amandoi avem obligatii fiecare avem cate un copil .nu stiu cum sa procedez incontinuare si simt ca inebunesc deoarece am impresia ca eu am gresit undeva cu toate ca nu stiu sa fi gresit.Aste vreun sfat de la voi.Va multumesc din suflet
kudika095500
Postat pe 12 August 2010 18:04
De la: kudika095500, la data 2010-08-12 18:04:37 Am citit acest mesaj si am vazut ca este asemanator putin cu cazul meu dar cred ca ar fi mai bine sa va povestesc despre ce este vorba si daca cineva ma poate lamuri o sa i multumesc.Pentru inceput vreau sa va zic ca sunt divortata si am inceput o relatie de prietenie la inceput cu un barbat mai mic decat mine cu 6 ani el spune ca nu asta e important cu toate ca eu nu sunt convinsa 100% si care sa transformat in iubire, de la inceputul relatiei pana in urma cu 3-4 saptamani totul a fost ok comunicam extraordinar de bine doar ca am simtit ca ceva nu este in regula cu el ca e putin schimbat l-am intrebat dar evita raspunsul cu toate ca nici ai lui nu stiu ce se intampla cu el.Banuiesc ca vrea sa ma menajeze deoarece inca mai am probleme cu fostul sot si l-am rugat sa stea deoparte caci nu vroiam sa l implic si pe el in problemele acestea.Ce credeti voi ca e vreo sansa sa redevina aceea persoana de al inceput si aceasta relatie sa mearga bine pana la capat?
Am uitat sa mentionez faptul ca si el este divortat si amandoi avem obligatii fiecare avem cate un copil .nu stiu cum sa procedez incontinuare si simt ca inebunesc deoarece am impresia ca eu am gresit undeva cu toate ca nu stiu sa fi gresit.Astep vreun sfat de la voi.Va multumesc din suflet
kudika095500
Postat pe 12 August 2010 18:06
nu exista prietenie intre un barbat si o femeie toate duc la dragoste
kudika183384
Postat pe 12 August 2010 21:08
De la: kudika183384, la data 2010-08-12 21:08:54nu exista prietenie intre un barbat si o femeie toate duc la dragoste


aoleo... atunci trebuie sa ma indragostesc de vreo 30 de persoane. naspa... iti dai seama cat ma va costa asta?
leo_
Postat pe 13 August 2010 01:50

Catre Razvante:

Singurul bolnav psihic esi tu,insa nebunii spun despre altii ca de fapt aceea sunt nebuni si totusi afirmatia sa poate trece drept acuzatie de calomnie.Dupa cum vezi,nu te baga nimeni in seama asa ca mai bine ai recurge la tacere.Si nu esti obsesia nimanu,i esti un individ jalnic,praf din toate punctele de vedere,blogul tau pe de alta parte,e locul si unde se gasesc n dovezi de exprimare incorect gramaticala.Spre stiinta ta chiar am job si gasit singura ca unii ce le gasesc mami si tati un serviciu.Referitor la partea cu prietenii:Mai bine ai putini amici si de incredere decat sa fi inconjurat de amici falsi,la fel de corupti si mediocri,lingusitori precum ai tai.



karladiana88
Postat pe 13 August 2010 08:32
De la: leo_, la data 2010-08-13 01:50:33
De la: kudika183384, la data 2010-08-12 21:08:54nu exista prietenie intre un barbat si o femeie toate duc la dragoste


aoleo... atunci trebuie sa ma indragostesc de vreo 30 de persoane. naspa... iti dai seama cat ma va costa asta?


tare faza
moodygirl
Postat pe 13 August 2010 09:15
De la: kudika095500, la data 2010-08-12 18:06:52
De la: kudika095500, la data 2010-08-12 18:04:37 Am citit acest mesaj si am vazut ca este asemanator putin cu cazul meu dar cred ca ar fi mai bine sa va povestesc despre ce este vorba si daca cineva ma poate lamuri o sa i multumesc.Pentru inceput vreau sa va zic ca sunt divortata si am inceput o relatie de prietenie la inceput cu un barbat mai mic decat mine cu 6 ani el spune ca nu asta e important cu toate ca eu nu sunt convinsa 100% si care sa transformat in iubire, de la inceputul relatiei pana in urma cu 3-4 saptamani totul a fost ok comunicam extraordinar de bine doar ca am simtit ca ceva nu este in regula cu el ca e putin schimbat l-am intrebat dar evita raspunsul cu toate ca nici ai lui nu stiu ce se intampla cu el.Banuiesc ca vrea sa ma menajeze deoarece inca mai am probleme cu fostul sot si l-am rugat sa stea deoparte caci nu vroiam sa l implic si pe el in problemele acestea.Ce credeti voi ca e vreo sansa sa redevina aceea persoana de al inceput si aceasta relatie sa mearga bine pana la capat?
Am uitat sa mentionez faptul ca si el este divortat si amandoi avem obligatii fiecare avem cate un copil .nu stiu cum sa procedez incontinuare si simt ca inebunesc deoarece am impresia ca eu am gresit undeva cu toate ca nu stiu sa fi gresit.Astep vreun sfat de la voi.Va multumesc din suflet


poate ca pur si simplu i-e greu sa stea deoparte, si nu poate sa-ti spuna pentru ca tu i-ai cerut sa stea deoparte. s-ar putea ca el sa inteleaga, prin a nu se implica, si ca trebuie sa-si tina supararea numai pentru el, ca sa nu te incarce pe tine cu o problema in plus. in plus, daca a trecut si el printr-un divort, cine stie ce intrebari isi mai pune sau ce amintiri ii evoca situatia asta incerta dintre voi. lui i-ai spus clar ca motivul pentru care l-ai rugat ce l-ai rugat nu e el, ci situatia ta?
moodygirl
Postat pe 13 August 2010 09:36
De la: kudika227120, la data 2010-08-12 16:28:15NICI MACAR PRIETENIE, VOI SUNTETI DOAR FOSTI COLEGI SI ATIT...EU ZIC CA AMINDOI SUNTETI TIMIZI,UNUL DIN VOI TREBUIE SA FACA PASUL DECISIV. PROVOACA-L LA O DISCUTIE DESCHISA,INTREABA-L CE VREA DE FAPT DE LA TINE,APOI INTREABA-TE SI PE TINE CE VREI CONCRET DE LA EL....MAI DEPARTE DESCURCATI-VA SINGURI,VOI STITI CE E ACOLO....IN MINTILE ,IN INIMILE VOASTRE....



Eu nu consider ca e vorba de timiditate, daca vreau sa las si celuilalt spatiu sa se manifeste. Daca as vorbi numai eu, daca as face numai eu primul, al doilea, al n-lea pas... ar fi un fel de vanatoare, si nu asta caut.
moodygirl
Postat pe 13 August 2010 09:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cate poate suporta o femeie, din dragoste? 41 De la: pinkpussy10 12 August 2009 23:28
Intrigi la serviciu 13 De la: kudika083117 4 Februarie 2015 09:21
o mica curiozitare dar in acelasi timp si o dilema 12 De la: albinutzza 25 Iunie 2010 16:37
petting 24 De la: catalinacatalina 14 Septembrie 2013 20:16
Suplimente pentru imbunatatirea potentei 5 De la: kudika_974361 29 Ianuarie 2016 13:33