luxatie la genunche si kinetoterapie..

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Sasha_Criss Avatarul lui Sasha_Criss

442 mesaje
Membru din: 26/07/2014

Am si eu nevoie de pareri noi pentru ca aud in fiecare zi aceleasi opinii ale acelorasi persoane si nu stiu ce sa mai cred. In aprilie am suferit o luxatie foarte grea la genunchiul stang, nu am avut niciun traumatism doar mi-am dat piciorul involuntar intr-o parte si m-am trezit cu genunchiul sucit. 2 saptamani nu am putut sa merg deloc, am fost la 2 ortopezi care mi-au spus in urma radiografiilor ca nu am nimic grav si ca dupa cateva sedinte de kinetoterapie(recuperare medicala) voi fi ok. O buna perioada de timp am purtat genunchera insa acum sunt ok,pot merge fara ea si inca astept sa pot purta tocuri si sa alerg cum o faceam inainte. Merg zilnic la kineto si am un doctor foarte bun care ma sfatuieste sa intaresc muschii ambilor picioare si voi fi ok ; problema e ca de atunci mi s-au atrofiat muschii si am o diferenta (care e vizibila doar la centimetru,nu si cu ochiul liber) intre latimea picioarelor de 2cm;adica dreptul are muschii mai dezvoltati decat cel la care am avut luxatia. Cum sa fac sa imi revin mai repede? Tratamentul de kinetoterapie dureaza foarte mult timp, insa da rezultate cu multa munca si efort!
Raporteaza abuz de limbaj
kudika_15804 Avatarul lui kudika_15804

41840 mesaje
Membru din: 7/09/2012
Oras: bucuresti

De la: Sasha_Criss, la data 2014-08-05 15:46:43Am si eu nevoie de pareri noi pentru ca aud in fiecare zi aceleasi opinii ale acelorasi persoane si nu stiu ce sa mai cred. In aprilie am suferit o luxatie foarte grea la genunchiul stang, nu am avut niciun traumatism doar mi-am dat piciorul involuntar intr-o parte si m-am trezit cu genunchiul sucit. 2 saptamani nu am putut sa merg deloc, am fost la 2 ortopezi care mi-au spus in urma radiografiilor ca nu am nimic grav si ca dupa cateva sedinte de kinetoterapie(recuperare medicala) voi fi ok. O buna perioada de timp am purtat genunchera insa acum sunt ok,pot merge fara ea si inca astept sa pot purta tocuri si sa alerg cum o faceam inainte. Merg zilnic la kineto si am un doctor foarte bun care ma sfatuieste sa intaresc muschii ambilor picioare si voi fi ok ; problema e ca de atunci mi s-au atrofiat muschii si am o diferenta (care e vizibila doar la centimetru,nu si cu ochiul liber) intre latimea picioarelor de 2cm;adica dreptul are muschii mai dezvoltati decat cel la care am avut luxatia. Cum sa fac sa imi revin mai repede? Tratamentul de kinetoterapie dureaza foarte mult timp, insa da rezultate cu multa munca si efort!


Exact,daca doresti metode imediate,nu vei obtine rezultate!!Ai rabdare si urmeaza recuperarea in continuare!!Kinetoterapeutul iti va da "unda verde" la alergat si la purtatul incaltamintei cu tocuri la momentul potrivit!!!!
Raporteaza abuz de limbaj
Now is me,who's next!!